Popüler Konu LenaG ile MasterFit

benim koca için istiyordum şimdi dedim , mentollüymüş az gözü sızlatabiliyormuş dedim ben istememm vay vay vay vıy vıy vıy dedi yaaaa ha bire başına masaj yapmak zorunda mıyım ben :)

Canim ozaman başı okadar çok agrimiyor birazda sana naz yapıyordur . Çünkü gerçekten başı çok ağrısa laminatlari bile kemirmeye razı olurdu.

filizimmm, dedim ya dışarıda komşularla tanıştık bir şeyler de hazırlamışlardı ben yimediiimmm , yanlış anlamayın yeme saati dışında yemiyorum v.s. özet anlattım , gelirken elime tabak verdiler , benim oğlanla koca yedi:)neskafe ile kapiçino karışık kahve hazırlamışlardı az şekerliydi bir yudum aldım leptini bozdum, ayıp olmasın diye onu içtim ,
bir biskevit bile yemedim yaniii neden çünkü ben obezim sen fitsin ye gitsin beeeee

Kiz bende yemezdim normalde bu aralar acikiyorum

Canim ozaman başı okadar çok agrimiyor birazda sana naz yapıyordur . Çünkü gerçekten başı çok ağrısa laminatlari bile kemirmeye razı olurdu.
bu konu da nedense yüzde yüz haklı olduğunu düşünüyorum bence de naz yapıyor bazen açık belli oluyor :)

Eklentiler

• 20211014_174539.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 29
  • 20211014_130157.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 20
  • 20211014_103358.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 26
  • 20211014_092731.jpg
    113,4 KB · Görüntüleme: 19
  • 20211014_081441.jpg
    208,1 KB · Görüntüleme: 25
Aslinda basitt inanmak lazım kesin kilo alirim dedigimde kilo aliyorum
sen ne dersen snaps adı veriler saniyenin yüzde birin de yüz haber taşıyabilen beynin postacıları diyelim biz onlara götürüp dediğini tüm bedenin sinir sistemine yayıyor , bir de nöronlar var hücrelere had bu denileni yapalım diyor , RNA lar da( DNA ya protein ve bilgi taşıyıcıları diyelim ) haberi veriyor
sonuç sen ne dersen neye inanırsan bedenin onu emir telakki eder ve uygulamaya geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…