Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Evet canim tas seklinde cokta becerikli yaklaşıl 1 yıldır bitmedi . İnsallah sanada şifa olur
benim koca için istiyordum şimdi dedim , mentollüymüş az gözü sızlatabiliyormuş dedim ben istememm vay vay vay vıy vıy vıy dedi yaaaa ha bire başına masaj yapmak zorunda mıyım ben :)

Hastaliklardan cok bahsedip bunalttiysam kusuruma bakmayin. Ben sadece durumumu belirtmek için yaziyorum. Bu şartlarda diyete uymakta spor yapmakta cok daha zor
kız o zaman ben geçen hafta oram buram şişti ağrıyor ilaç kullanıyorum diye topikteki herkesin kafasını sevdim mi yani , bunalttım mı yaniii aşk olsun gülüm hepimizin derdi sıkıntısı hastalığı oluyor bizde olmasa çoluk çocuk da oluyor hayatımızın bir parçası bence gayet normal bir şey

Sabah islerim vardi sadece yulaf ve yogurt yedim canim baska birsey istemedi bu saat oldu daha yemedim 8 gibi yiyeceğiz
bir an akşam da mı yemiyecek bu kız geçiştirecek diye hemen aşağı mesajlara baktım hemen , iyi bari akşam yemeğini ye gülüm

Tebrikler
6. Mi olmşum vay be ilk 10 a girdim demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…