- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
Hemen bakayım canım Ilaç içmekten iyidir
bu farmasinin migren için olan ürünü değil mi gerçekten işe yarıyormuymuş ben de kaç kez gördüm de almadım daha
rabbim şifa versin gülüm şimdi bu hastalık neymiş diye baktım ağrılı sinsi ilerleyen iltihaplı romatizmaymış allah yardımcısı olsun , gülüm sağlıklı olup kilo olsa ne olur ki insanın canı ağrıdı mı gözü hiç bir şey görmüyorAblam benim eşimde ankilozan spondilit var. Dedigin gibi bacak kalça inceliyor hastalik kaynakli gobekte tatli vs fazla kacirinca firliyor. Benden kilolu şuan geçtim onu
aa mentol taşı diyor krem gibi değilmiş daha iyi ,sağ ol gülümmCanim ben intrakranial hipotansiyon hastasiyim ayrica sinüzitüm var bu bana çok iyi geldi. Benim çok çok siddetli agri ataklarim oluyor gözlerim bike zonkluyor özellikle yatarken sürünce çok iyi geldi bana. Banada işyerime gelen bir müşteri önermişti bende kardesime önerdim onada çok iyi gelmiş.
Adini buldum hepsiburada da var
askrhpozitif Eki Görüntüle 2933556
Tamam canım çok teşekkür ederimCanim ben kardesime ismiyle önermitim o da aldi onunda sinüzit agrilari oluyordu onada iyi gelmiş. Gece geliyor eve ona sorup sana yazarim
Hay çok yaşa canım hemen alayımCanim ben intrakranial hipotansiyon hastasiyim ayrica sinüzitüm var bu bana çok iyi geldi. Benim çok çok siddetli agri ataklarim oluyor gözlerim bike zonkluyor özellikle yatarken sürünce çok iyi geldi bana. Banada işyerime gelen bir müşteri önermişti bende kardesime önerdim onada çok iyi gelmiş.
Adini buldum hepsiburada da var
askrhpozitif Eki Görüntüle 2933556
ayy yanlış yazmışım hareket etmesen bile vücut 1500-200 kalori arası yakıyor ki yanii yediklerinin 8la 10 bin kalori olması lazımmm hiç kaçarın yok vallaha kilo alamazsın imkansızzzzHerkes bu msjı örnek alsn örneeekkkkk
Moral böyle verilirrrrr ohh misssss
niyeeee canın görmek mi istemedi yoksa paketi hemen yırtıp attın mı nedenn nedennnn nedennn daaaVallaha baktim ama göremedim
deneyip faydasını görmüşsün bize referans sensin gülüm markası önemli değil işe yarıyormuş ya bize yeter .. teşekkürlerrr gülümCanim farmasimi bilmiyorum ama bana bir müsterim hediye etti . Hepsiburadada satiliyor.
Tmm o zaman yernde kalmşayy yanlış yazmışım hareket etmesen bile vücut 1500-200 kalori arası yakıyor ki yanii yediklerinin 8la 10 bin kalori olması lazımmm hiç kaçarın yok vallaha kilo alamazsın imkansızzzz
Sende mi brütüsYok yok bisey olmadi gayet iyiyim
aa mentol taşı diyor krem gibi değilmiş daha iyi ,sağ ol gülümm
Evet malesef daha nisanliydik agrisi basladiginda. 8 yıldır cekiyor careside yokrabbim şifa versin gülüm şimdi bu hastalık neymiş diye baktım ağrılı sinsi ilerleyen iltihaplı romatizmaymış allah yardımcısı olsun , gülüm sağlıklı olup kilo olsa ne olur ki insanın canı ağrıdı mı gözü hiç bir şey görmüyor
Hay çok yaşa canım hemen alayım
Yok kuzum estagfurullah tabi ki paylaşacaksın dertlerini hangimiz dertsiz değiliz kiHastaliklardan cok bahsedip bunalttiysam kusuruma bakmayin. Ben sadece durumumu belirtmek için yaziyorum. Bu şartlarda diyete uymakta spor yapmakta cok daha zor