Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ablam benim eşimde ankilozan spondilit var. Dedigin gibi bacak kalça inceliyor hastalik kaynakli gobekte tatli vs fazla kacirinca firliyor. Benden kilolu şuan geçtim onu
rabbim şifa versin gülüm şimdi bu hastalık neymiş diye baktım ağrılı sinsi ilerleyen iltihaplı romatizmaymış allah yardımcısı olsun , gülüm sağlıklı olup kilo olsa ne olur ki insanın canı ağrıdı mı gözü hiç bir şey görmüyor

aa mentol taşı diyor krem gibi değilmiş daha iyi ,sağ ol gülümm

Hay çok yaşa canım hemen alayım

Herkes bu msjı örnek alsn örneeekkkkk
Moral böyle verilirrrrr ohh misssss
ayy yanlış yazmışım hareket etmesen bile vücut 1500-200 kalori arası yakıyor ki yanii yediklerinin 8la 10 bin kalori olması lazımmm hiç kaçarın yok vallaha kilo alamazsın imkansızzzz

Evet malesef daha nisanliydik agrisi basladiginda. 8 yıldır cekiyor careside yok

ohh bitiridim tüm sayfaları darısı birikmiş sayfası olanlaraaa

öğleye doğru yan komşum aradı 1.5 da kameriye de bir kaç kişi toplanıp hoş geldin demek istemişler bana, mutlu oldum gittim, 4 e doğru geldim toplam 5 kişiydik , yan komşumla tanışmıştım zaten yeni 3 hanımla daha tanıştım hoş sohbetliler , inşallah sonra da iyi oluruz , hepsinin son çocukları 3 ile 5 yaş arası kızdı bir bende ilgilenecek çocuk yoktu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…