Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ablam benim eşimde ankilozan spondilit var. Dedigin gibi bacak kalça inceliyor hastalik kaynakli gobekte tatli vs fazla kacirinca firliyor. Benden kilolu şuan geçtim onu

Ufaklık yine mi rahatsizlandi , ne ki bu kremin adı alayım valla bu hafta bütün yaşam kalitemi düşürdü

Canim ben kardesime ismiyle önermitim o da aldi onunda sinüzit agrilari oluyordu onada iyi gelmiş. Gece geliyor eve ona sorup sana yazarim

Eline emegine saglik canim
Ayrica ilk 5 e giren Cordelia , E Elif_Eylul M MissHayaLet ,@Tostombalakanne , C Chikolata_gozlum tebrik ediyorum

Bu migren için mi adı ney canım

Canim ben intrakranial hipotansiyon hastasiyim ayrica sinüzitüm var bu bana çok iyi geldi. Benim çok çok siddetli agri ataklarim oluyor gözlerim bike zonkluyor özellikle yatarken sürünce çok iyi geldi bana. Banada işyerime gelen bir müşteri önermişti bende kardesime önerdim onada çok iyi gelmiş.
Adini buldum hepsiburada da var
askrhpozitif

Hemen bakayım canım Ilaç içmekten iyidir

Az önce hatayın meşhur katıklı ekmeğinden yedim
Bence 1 haftada verdiğim kilo varsa.. Geri almışımdır
bir kere yedin diye kilo alman tüm bilenen fizik kimya biyoloji kanunlarına aykırı gülüm yediğinin en az 7-8 bin kalori olması ve gün için de hiç kıpırdayıp enerji yakmaman lazım yanii hiç heveslenme sana kilo milo alma yoookk

Herkes bu msjı örnek alsn örneeekkkkk
Moral böyle verilirrrrr ohh misssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…