- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
O da kötü bi ortaları yok ki bacımYapıyorsa okadarina da susu ver artık
Bizimki yapmazda evi b..k goturse ağzıni da açmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da kötü bi ortaları yok ki bacımYapıyorsa okadarina da susu ver artık
Bizimki yapmazda evi b..k goturse ağzıni da açmaz
İç çayı bı kaç ayda birde kan iğnesi vurdurbüyük ihtimal gidip baktırmıyorum ki hahahah sipiriluna mıdır nedir yosun tablet başladım demir seviyesini yükseltiyor diye , kapsülde ama pis kokuyor yaav , onun yerine çayı azalt diycen de biz ayrılamıyoruzzzzz çayla
Amin aminavantajlar eşitlendi tebrikler mefkuşum tebrikler KIRMIZI TAKIMMM
allah yarına da kazandınız diye tebrik etmeyi nasip etsin inşallahhh
bu kızların hepsi senden özel ilgi sevgi bekliyor sırayla sana küstük diyorlar ne şirinler demi amaaaaCanim bu küsme eylemi sadece bana mı özel... gönlünü alırım ben senin endişe etme
yok anacım iğne neyin istemiyimmm olmazzzzzzzİç çayı bı kaç ayda birde kan iğnesi vurdur
Sana yarın küsücem ablambu kızların hepsi senden özel ilgi sevgi bekliyor sırayla sana küstük diyorlar ne şirinler demi amaaaa
Zirveye giden yol sonunculuktan dipten baslar kuzumVay beee sonuncu olmuşum resmen
ablam da arabayla yolda giderken köprüden atmak istiyor eniştemi ve bunu eniştem arabayı kullanırken sesli söylüyorHepsini alacaksın ayaklarına beton bağlayıp denize atıcan
Para gibi varlığı bir dert yokluğu yaraablam da arabayla yolda giderken köprüden atmak istiyor eniştemi ve bunu eniştem arabayı kullanırken sesli söylüyor
yazık ama yaa arada lazım oluyorlar arada seveceğimiz tutuyor kökten temizlemek olmaz :)))
Nekadar yedinki benim gibi yediysen almişızdirAz önce hatayın meşhur katıklı ekmeğinden yedim
Bence 1 haftada verdiğim kilo varsa.. Geri almışımdır
Bugün mü yediniz yavNekadar yedinki benim gibi yediysen almişızdir
Ben büskivi yedimBugün mü yediniz yav
Düşe kalka bu yolu çekecez diosunZirveye giden yol sonunculuktan dipten baslar kuzum
Fellüzüm ikimiz çuvallamışızNekadar yedinki benim gibi yediysen almişızdir
Bizden anca külbastı yaparlarDüşe kalka bu yolu çekecez diosun
Fellüzüm ikimiz çuvallamışız
Yarn 65 çıkarm tartıdaBizden anca külbastı yaparlar
Püskevit heee sonra diyon ki yorum yapanı fururumBen büskivi yedim
30 dilim baklava demis kim.yedi acabaZeytin deme zeytin banlaniriz