Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Maşallah kızlar darısı benmm başıma artık

Ben evlenirkende balik etliydim yani şimdiki kilomda sayilir 72 idim. Ama adamda nerden bilsin 115e vuracagimi
senin ki kaç yaşın da bilmem de masa başı işi de yapıyorsa erkeklerin de 50 den sonra kas kaybı olup bacakları inceliyor , göbüşleri oluyor komik komik neyin garantisi var anacım porselen miyiz ki değişmeyelim sen gibi 115 de ben gibi 111 e de çıkıp inebilir insan ne olceekkk

Bence de abla orasını hic düşünmemiştim kocaların hastalığı da hiç çekilmiyor benim ki zaten titiz biri yattığı yerden orayı sil şurayı süpür su kaldır bunu yıka diye susmuyor hiç canı sıkıldıkça bana sarıyor en iyisi sağlıklı olsunlar 90 yaşına kadar çalışsınlar

Tebrik ederim Cordelia spor Bakanlığı'nın hakkını veriyosun

Kendisi yapiyormu yoksa sadece söylüyormu

Ellerine sağlık kuzum 4. Olmuşum ya herkesi tebrik ederim

Senin kan değerleri yerlerde Ozaman
büyük ihtimal gidip baktırmıyorum ki hahahah sipiriluna mıdır nedir yosun tablet başladım demir seviyesini yükseltiyor diye , kapsülde ama pis kokuyor yaav , onun yerine çayı azalt diycen de biz ayrılamıyoruzzzzz çayla

Eline saglik canim❤❤❤❤
Tebrik edioyurm kirmizi takimi avantaji elde ettiler
Mavi takimi da tebrik ediyorum az bir farkla kaybetsek de cumaya guzel eksiler gelecek

çok da ardı ardına yenmiyor ki mübarek yoğurda elma doğrar yerim kabak yiyeceğime
ben de ne yesem bilemiyorum evdekilere sarma yaptım mercimek çorbası yağsız unsuz patitissiz bir de cacık yada salata yapıcam ne isterlerse artık ben ne yiyim yaa zıkkımın pekini mi yiyim oyyy oyyy oyyyyyyyy
kabak var ama yimemmm geçen yedim :))

Ellerine sağlık canım

avantajlar eşitlendi tebrikler mefkuşum tebrikler KIRMIZI TAKIMMM
allah yarına da kazandınız diye tebrik etmeyi nasip etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…