- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Ben seni çok merak ediyorum bakalimacaba kilo vermişmiyimdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben seni çok merak ediyorum bakalimacaba kilo vermişmiyimdir
bende kendimi merak ediyorumBen seni çok merak ediyorum bakalim
O arkadaşını gözden geçirme zamanı gelmiş sanki...tercihlerimize hayatımıza karışan insanlarla konuşmuyorum ben. Eşimle ilgili yorum yapmasına da asla izin vermezdim sanirim ..Bir arkadasim sagolsun canimi cok sıktı. Esim futbol oynuyor benim. Spor falan da yapmayi sever. Bana diyorki benim esim spor yapsa benden daha fit olsa ben cok kiskanirim. Sen neden izin veriyorsun. Bu halimle bile (esi bayagi sisman) yine de spor yapiyorum ondan iyi görünmek icin. Senin yerinde olsam bunun on katini yaparim heralde. Sanki ben kendi istegimle bu haldeyim. Sanki ben hicbir caba vermiyorum. Sinir oldum. Cok cok cok sinir oldum. Millet masallah benden cok takiyor beni kafasina
Hepsi onun suçuBen evlenirkende balik etliydim yani şimdiki kilomda sayilir 72 idim. Ama adamda nerden bilsin 115e vuracagimi
İyi o zaman, alalım 2 bağ maydanoz akşama kadar onu kemirelim Ne yiyeceğiz be bizBrokoli, lahana ve bürüksel lahanası gaz yapan şeker ve nişasta türleri içerir.
Ayyy çıkmadın mı hiç tartıyaacaba kilo vermişmiyimdir
Canim o anlamda demedim okadar faydasi varki buharda pistikten sonra sadece ben takim icin dedim tartiya yakin böyle seyler bakliyat gibi siskinlikte yapabilir tabiki bu herkes icin gecerli degilİyi o zaman, alalım 2 bağ maydanoz akşama kadar onu kemirelim Ne yiyeceğiz be biz
hayır en son 6 gün önce 64.5 idimAyyy çıkmadın mı hiç tartıya
Yarin yap sürprüz olsunDurun gidem de kilomu guncelleyeyim
Yok gı ne ceza kesicem telastan demek ki ...özel bir şey olmasin da...bu utanmaz ekim o senin yolladığın kalpleri alıp enerjisine enerji katıp tüm gün dolanıyor mutlu mutlu bir deee
az az uğrayıp hızlıca bakınıp çıkınca kıdemlim kıymetlim yazmadım sana değil mi , boynum kıldan ince sana karşı ne dersen ne ceza kesersen amenna
Ya nişasta falan dedin ya, benim en sagliklilarim karnabahar ve brokoli üzüldüm be bir anCanim o anlamda demedim okadar faydasi varki buharda pistikten sonra sadece ben takim icin dedim tartiya yakin böyle seyler bakliyat gibi siskinlikte yapabilir tabiki bu herkes icin gecerli degil
Ha bugün ha yarin 75te birakmisim baya fark açılmışYarin yap sürprüz olsun
Herşeyin fazlasi zarar. Geçen yil karnabahar epey tukettim ama 2 hafta da bir kez falandir. Brokolide corba yapmistim bir kaç kez, yine haşlama yogurtlu da cok yedimYa nişasta falan dedin ya, benim en sagliklilarim karnabahar ve brokoli üzüldüm be bir an
Sen dünyanın 8. Harikasın. Herkes sen olamaz deseydin.Bir arkadasim sagolsun canimi cok sıktı. Esim futbol oynuyor benim. Spor falan da yapmayi sever. Bana diyorki benim esim spor yapsa benden daha fit olsa ben cok kiskanirim. Sen neden izin veriyorsun. Bu halimle bile (esi bayagi sisman) yine de spor yapiyorum ondan iyi görünmek icin. Senin yerinde olsam bunun on katini yaparim heralde. Sanki ben kendi istegimle bu haldeyim. Sanki ben hicbir caba vermiyorum. Sinir oldum. Cok cok cok sinir oldum. Millet masallah benden cok takiyor beni kafasina
Benim önüme hasla koy, tuz limon tüm gün yiyebilirim. Brokoli çorbasını beceremedim galibaHerşeyin fazlasi zarar. Geçen yil karnabahar epey tukettim ama 2 hafta da bir kez falandir. Brokolide corba yapmistim bir kaç kez, yine haşlama yogurtlu da cok yedim
Kuzu ben demiyorumYa nişasta falan dedin ya, benim en sagliklilarim karnabahar ve brokoli üzüldüm be bir an
Brokoliyi neden aldım ozamanBrokoli, lahana ve bürüksel lahanası gaz yapan şeker ve nişasta türleri içerir.