Lekeye meyilli ciltler

Gnsvr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
5
0
34
Merhabalar :) yaz aylarında yüzü benim hibi lekeye meyilli olan var mı acaba? Daha doğrusu benim değil ama 43yaşındaki annrmin yüzünde yaz aylarında kahverengi lekeler oluşuyor kışın biraz daha kayboluyor. Cildimin anneme çekmiş olma ihtimaline karşı önlem almak istiyorum. Garnier 50+faktörlü suya dayanıklı güneş koruyucusunu kullanıyorum ama gece gündüz kremleri de varmış önerisi olan varmı :)

Benim de yaz aylarında ben çıkıyor yüzümde ama bunun çaresi yok malesef güneş sebebiyle oluyor ama sizinki ne tarz lekeler çil gibi mi ?

Benim de yaz aylarında ben çıkıyor yüzümde ama bunun çaresi yok malesef güneş sebebiyle oluyor ama sizinki ne tarz lekeler çil gibi mi ?

Merhaba arkadaşlar
LR markasını duydunuz mu bilmiyorum ancak düzenli kullanımda bu lekeleri geçiren ürünleri var. Fotodaki kişiler de bunları kullanan ekip arkadaşlarımızdan. İlgilenirseniz hangi ürünler olduğunu öğrenebilirim

Eklentiler

• image.jpeg
    51 KB · Görüntüleme: 124
Bu LR'den de kusacağım artık, bir ürünün ne kadar reklamı yapılıyorsa o kadar uzak durmak gerek.

Konu sahibi görürsünüz umarım yazdıklarımı. Öncelikle güneş kreminizi atın bir çöpe. Yüz için olan dermokozmetik denilen güneş kremlerinden edinin. Solante olur, Ducray olur, La Roche Posay olur... vs. Krem yaz-kış sürülecek.

Gece-gündüz kremi ise hem yaşınıza göre, hem cilt tipinize göre yine dermokozmetik olsun, gidip de Nivea; Diadermine vs almayın, market ürünleri onlar.

Özeldn yazarmsnz lütfn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…