• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lekesi belli olmayan parke

-masal-

A$Ķ
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
1.789
371
363
Slm kizlar ben 3 yildir koyu renkli parkelerimle mücadele etmekteyim. En ufak ayak lekesi, toz, su lekesi hatta ve hatta vileda ile sildikten sonra bez lekesi oluyordu.. artik islerim zorlasti ve degistirmeye karar verdik. Evim kahve ve agirlikli olaral krem rengi mevcuttur. Bana leke belli etmeyen kullanisli acik renk parke onerisinde bulunabilir misiniz?? Fotografli ve renk olarak isimli önerirseniz cook minnettar olurum:)

fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum ama ben kendi evimde ismini şimdi hatırlamıyorum ama akçaagaç rengine çok yakın krem rengi gibi bir parke kullanıyorum. süpür toz alma farketmez belli bile olmuyor. vileda yaptım kesinlikle hiç kurulamıyorum. toz bile belli olmuyor.çok kullanışlı tavsiye ederim.

Hmm dediklerinizin renk tonuna netten bi bakayim. Benim icin kullanisli olsn malum çocukluyum her dakika vileda yapamıyorum.zirt pirt giden gelenim oluyo akraba binasi diye. Bazen utaniyordum parkedeki ayak lekesinden tozdan vileda lekesinden... artik bunları yasamak istemiyorum islerim kolaylassn istiyorum..

Back
X