- 17 Ocak 2020
- 111
- 46
- 13
- 35
- Konu Sahibi Mavissannem
-
Test yaptınızmıKizlar adetim 3 gun gecikti ve bugun bir kac damla pembesi kahve rengi lekelenme olldu ve bitti sizce gebelik olabilir mi
Test yaptırın inşallah hamilesinizdir Allah isteyen herkese nasip eder inşallah içinde banadaHayir daha yapmadim hatta ben adetoldum zannetim baya uzuldum
Amin canim ama hamilelik olabilir mi boyleTest yaptırın inşallah hamilesinizdir Allah isteyen herkese nasip eder inşallah içinde banada
Pembe akıntı oluyormuş hamilelikte ama siz yarın test alın yapınAmin canim ama hamilelik olabilir mi boyle
İnşallah hamilesinizdir ama gecikmeden yapın dua ederim size ilk hamileliğiniz miHayal kirikligina ugramaktan cok korkuyorum
Cok tesekkur ederim insallah cumlemize nasip olur benim allah nasip ederse2 ci olacak 13 yasinda bir kizim varİnşallah hamilesinizdir ama gecikmeden yapın dua ederim size ilk hamileliğiniz mi
İnşallah olurCok tesekkur ederim insallah cumlemize nasip olur benim allah nasip ederse2 ci olacak 13 yasinda bir kizim var
Cok sagol canim dahaonce hic boyle birsey yasamadim adet donemlerimde ilk gun daha az geliyordu ama boyle degil tabi bir kac saate normal gelmeye basliyordu bugun sabah bir kac damla ondan sonra tertemiz kaldim insallah rabbim nasip ettiÜstüne görme deniyor buna. Eger devami gelmezse test yapın. Insallah gönlünüze göre olur herşey
Amin canim isteyen herkeze nasip etsin rabbimİnşallah olur
Benim 2düşük oldu geçen sene 10haftalikti 2nci hamileliğimde Nisan ayında 20haftalikti kalbi durdu normal doğum yaptım öyle doğduİnşallah olur
Cok Üzüldüm canm. Insallah tekrar nasil eder rabbim sağlıklı bir sekilde .Benim 2düşük oldu geçen sene 10haftalikti 2nci hamileliğimde Nisan ayında 20haftalikti kalbi durdu normal doğum yaptım öyle doğdu
Elinizde test yok mu yapın yarin sabah yada alıp yapın. Insallah vardır dua edicem size. Ve tüm isteyen herkese de versin rabbimm insallahhhCok sagol canim dahaonce hic boyle birsey yasamadim adet donemlerimde ilk gun daha az geliyordu ama boyle degil tabi bir kac saate normal gelmeye basliyordu bugun sabah bir kac damla ondan sonra tertemiz kaldim insallah rabbim nasip etti ☺
Cok uzuldum allah yeniden nasip eder saglikla kucagina alirsin bu sefer kuzumBenim 2düşük oldu geçen sene 10haftalikti 2nci hamileliğimde Nisan ayında 20haftalikti kalbi durdu normal doğum yaptım öyle doğdu
Malesef yok yarinda gelmezse alip yapicam 9 aydir ugrasiyoruz ve artik hayal kirikligina ugramaktan cok korkuyorum guzel dualarin icin cok tesekkur ederim rabbim sana kalbinde ne varsa onu nasip etsin canimElinizde test yok mu yapın yarin sabah yada alıp yapın. Insallah vardır dua edicem size. Ve tüm isteyen herkese de versin rabbimm insallahhh
Amin inşallahCok uzuldum allah yeniden nasip eder saglikla kucagina alirsin bu sefer kuzum
Allah razı olsun cok teşekkür ederim. Rabbim bu yolda kimseyi sınamasın. Ama sınıyorsa da vardir bir bildigi sabredin. Benim evlendigimde 1 seneye yakin olmamisti 10 ay falan sonra nasip oldu. Hersey kader kısmetMalesef yok yarinda gelmezse alip yapicam 9 aydir ugrasiyoruz ve artik hayal kirikligina ugramaktan cok korkuyorum guzel dualarin icin cok tesekkur ederim rabbim sana kalbinde ne varsa onu nasip etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?