Gebeliğe Hazırlık Lekenme varken ovülasyon koyu çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

neeoglakmigeliyor

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
374
401
53
27
Merhaba hanımlar lekelenmem var öylesine lh testi yapayım dedim koyu çıktı yorumlarmısınız

Yumurtlama lekenmesıde olabılır.hamıle olup yerlesme kanamasıda olabılır.Hemen bır gebelık testı yapın bence.

Valla cnm iki Gün once bende aynen bu olayı yaşadım ama doktora gittim rahim duvarım incelmiş böyle olabilir dedi doktor gebelik testide negatif çıktı zaten

Üstüne görme olayı olabilir

Yumurtlama lekenmesıde olabılır.hamıle olup yerlesme kanamasıda olabılır.Hemen bır gebelık testı yapın bence.

Valla cnm iki Gün once bende aynen bu olayı yaşadım ama doktora gittim rahim duvarım incelmiş böyle olabilir dedi doktor gebelik testide negatif çıktı zaten
cevaplarınız için teşekkür ederim dün gece yapmıştım banyoda unutmuşum kurumuş.bi kaç gün öncede yapmışım o da kurumuş ama aynı sonuç değil gibi ama bana mı öyle geliyo bilemedim.Kafam iyice karıştı acilde test yapmıyolar Pazartesiyi beklemem gerek testlere bi de siz bakarmısınız çok çok ince ama alttakinde yok üsttekinde var üstteki dün geceki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…