• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekenme hamilelik duphaston

• Konu Sahibi Konu Sahibi fudde
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fudde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
49
11
3
24
Kizlar 6 hafta 3 günlük hamileyim ve 4 hafra 5 gunlukken lekenmem geldi doktora gittim duphaston yazdi geçti dun de peçete de kahve rengi leke yine geldi hemen doktora gittim kalp atışını duyduk bebegi gördük çok şükür ama bu lekenme ne olacak kizlar duphaston da kullaniyorum hala kesede kanama da yok başına gelen varmi bu şekilde

Merhaba ilk öncelikle Allah sağ salim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Benim de şuan gebelik şüphem var doktora gittim günüm daha geçmedi kan testi yaptı bebek yok dedi çıkmayacağını biliyordum zaten söylemiştim günüm geçmedi diye kesin olarak hamile değilsin dedi doktora gitmeden önce afedersiniz kahverengi leke gördüm ne çok açık ne çok koyu ilk pembemsi gibiydi sonrasında kahverengi gibi oldu ilk bebegim olacağı için tecrübeli de değilim açıkçası bilmiyorum şuan da ara ara geliyor çok az şekilde çok uzatmadan lekelenmeyi bana strese kaynaklı olduğunu söyledi benimde çok aklıma yatmadı adet günlerim düzensiz olduğu için adet söktürücü verdi kullanmadım beklemedeyim🥹 Sizin soruyu da okuyunca acaba stres mi diyorum yoksa başka mı bütün hamileler lekelenmeyle ilgili konu açmış ama sebebi yok🥹

Kizlar 6 hafta 3 günlük hamileyim ve 4 hafra 5 gunlukken lekenmem geldi doktora gittim duphaston yazdi geçti dun de peçete de kahve rengi leke yine geldi hemen doktora gittim kalp atışını duyduk bebegi gördük çok şükür ama bu lekenme ne olacak kizlar duphaston da kullaniyorum hala kesede kanama da yok başına gelen varmi bu şekilde
Hiçbir iş yapmadan bir süre yatın. Ayaklarınızı yükseğe koyup uzanın. (Yastık koyabilirsiniz) Lekelenme yerleşme kanaması da olabilir ama 2-3 gün sürüyor genelde bu lekeler. Daha uzun sürüyorsa dinlenmeniz gerekiyor gibi geldi bana.
Lekelenme durumunuzu takip edin. Ağrı vs. eklenirse leke çoğalırsa , kırmızıya dönerse doktora gidin.
Ağrı + leke ciddidir.

Back