Güneş Kremleri Lekelilerin Bronzlaşması

Güneş kremleri, bronzlaşma

denizaysim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
520
2
30
lütfeeeen bana cvp yazınn çooook riCa ediyorum.
çillerim varr ve güneş kRemi kullanıorum.
beyazlayarak yok edemiorum çnkü zaten beyazım yeterince o yüzden yazın bronzlaşarak
çillerimn görüntüsünü azaltmak istiyorum.
güneş kremiyle birlikte çillerimin oluşumunu engelleyip kakao yazğıyla brnzlaşabilirmiyim
yani güneş kremiyle birlikte kullansam çillerim koyulaşmadan bronzlaşabilir miyim??
yardımlrınıza ihtiyacım var..:gitme:mafoldumben

bunu ben de merak ediyorum.
benim de güneş lekelerim vardı expigment kullandım büyük ölçüde silindi.
güneş kremi olarak da gündüzleri daylong koruyucu kullanıyorum.
bu daylongu sürüp üstüne de bronzlaştırıcı sürsek bronzlaşmaya etkisi olur mu acaba
bilen varsa yazarsa seviniriz ben ve denizaysim :))

çillerle bronzlaşmanın pek ilgili olduğunu sanmıyorum..yani bronzlaşmayla geçmez...ancak lekeleri akşamdan iyice sürtüceksin kabak lifi kesesi falan yap..sonra nemlendirici sür...gündüz de 50 faktörlü güneş kremi kullan...canın yanar tabi kabak lifi kesesinde...ya da istiyosan expigment diye bi krem var ben kullanıyorum renk açıyo..çillere kullanan arkadaşlar da var...ama kullandım diyosan da iyice sürtüceksin...hatırlıyorum da ablamın da çilleri vardı annem iyice sürterdi bezle...ağlardı yazık ablam...şimdi ''annem iyi ki yapmış'' diyo...
çiller bi de güneşten oluyo..güneşe çıkmadan önce en az 30 dk önce sür güneş kremini...emsin iyice...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…