Maske Tarifleri Lekeli ciltler için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Cicilikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
1.972
10
48
Bir çok insanın cildin de her hangi bir sebepten ötürü oluşmuş ve nahoş bir görüntü sağlayan cilt lekelerine artık son. Üstelik bedava çözümler :) Çünkü tamamen bitkisel çözümler!!!

* Yumurta akı ve rendelenmiş limon kabuğu krem kıvamına gelinceye kadar karıştırılarak yoğrulur. Hazırlanan krem, banyodan bir saat önce masaj yapılarak cilde sürülür.

* Elma suyu, limon suyu ile karıştırılır. Hazırlanan bu karışıma zeytinyağı ve süt ilâve edilerek kaynatılır. Elde edilen pomat soğuduktan sonra cilde masaj yapılarak sürülür.

* Rendelenen havuçtan elde edilen su, killi toprak ile karıştırılır. Hazırlanan bu karışıma zeytinyağı ilave edilerek sürülecek kıvama gelinceye kadar yoğrulur. Bu merhemden tedavi süresince, günaşırı lekeli cilde sürülür.

* Bir kaba yarı yarıya sulandırılmış elma sirkesi koyup kaynatın. Daha sonra bu su ile yüzünüze buhar banyosu yapın. Ayrıca yarı yarıya sulandırılmış elma sirkesi ile yüzünüzü 3-4 günde bir silebilirsiniz.

Sevgili melek’lerim; ben elma suyunu kesinlikle tavsiye ediyorum. Çünkü çok belirgin bir cilt lekesini geçirdiğine şahit oldum.Elma ve elma sirkesine bu konuda güveniyorum. Umarım sizlerde dener ve sonucunda mutluluk yaşarsınız.

Elmanın suyunu çıkartmak için katı meyva sıkacağı lazım. Marketlerdeki elma suyuyla olmaz değilmi?

X