leke için kullandığım jel beautycyclenin onarıcı ve lekelere karşı etkili jel yardımcı olabilirim denemek isterseniz.leke için kullandığınız jel in adı nedir?
sadece krem değil 4lü set.temizleyici tonik gündüz kremi ve gece kremi hepsi ayrı ayrı yani toprak serisi diye geçiyorSen sadece kremi mi kullandın tam anlamadım da :)
beautycycle toprak serisi ürününü kullandım14lü set olarak.sivilcelerimden kurtuluncada lekelere karsı onarıcı jel var onu kullandım.siz hangi ürünlerini kullandınızhangi krem o amwayin ürenlerini kullandım ama hiç dikkatimi çekmemişti
güneş kremi kullanıyormusungüneş lekelerim var kışın kayboluyo ama yazın çıkıyo malesef kesin çözüm olacağına emin olsam hemen kullanırım.nasıl alabiliriz bunları
ARTISTRY ın cilt lekelerine karsı etkili jeli var.artıstrya özgü arındırıcı kompleks içerir.bu kompleks güçlü bileşenlerden olusmustur.-salisilikasit.kırmızılıgı ve tahrişi yatıştıran meyankökü özü,NUTRİLİTE acerola kirazı lifi ve kekik otu birlikte çalısarak yağı emer cildi tazeler böylece yüzünüzün lekesiz cildiortaya cıkar.güneş lekelerim var kışın kayboluyo ama yazın çıkıyo malesef kesin çözüm olacağına emin olsam hemen kullanırım.nasıl alabiliriz bunları
3 ay gibi birsürede etkisini gösterdi.denemek isterseniz yardımcı olabilirim.nekadar sürede yüzünüz güzelleşti ? daha önce anwayin ürünlerinden kullandım hiç işe yaramamıştı bu toprak serisini merak ediorum
nekadara aldınız
REKLAM kokan hareketler bunlar mayk yerimseniben
REKLAM kokan hareketler bunlar mayk yerimseniben
bende toprak serisini yeni aldım acaba sen nasıl kullandın ve ne kadar sürede etkisini gösterdi bana ayrıntısıyla yazabilir misin yada e mail adresini verirsen sevinirm:)bayanlar 22 yasındayım evlendikten sonra cildimde sivilceler olustu çok sey denedim ama geciremedim.üstelik lekelerin olusmasına neden oldu kullandıgım bazı seyler.yaklasık 3 ay önce bi arkadasımın tavsiyesiyle beautycycle (amwayin ürünlerinden)toprak serisi ürününü kullanmaya basladım ve sonuc harikaydı gercekten sivilcelerimden kurtuldum cildim bebek gibi oldu.normal-yaglı ve karma cilt tipleri için.soran herkese öneriyorum ve alanlar bana tesekkur ediyorlar.lekeler içinde sadece lekelerin üzerine uygulanan bir jel var oda lekelerimi gecirdi.kesinlikle fondotene ihtiyacım kalmadı hatta fondotenmi var diyen bile oluyor.kesinlikle tavsiye ederim.ulasmal ürünün içeriğini öğrenmek isterseniz bilgilendirebilirim.