Sivilceli Ciltler lekelerim ve sivilcelerimden kurtuldummm ::))

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

nursac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2010
38
0
bayanlar 22 yasındayım evlendikten sonra cildimde sivilceler olustu çok sey denedim ama geciremedim.üstelik lekelerin olusmasına neden oldu kullandıgım bazı seyler.yaklasık 3 ay önce bi arkadasımın tavsiyesiyle beautycycle (amwayin ürünlerinden)toprak serisi ürününü kullanmaya basladım ve sonuc harikaydı gercekten sivilcelerimden kurtuldum cildim bebek gibi oldu.normal-yaglı ve karma cilt tipleri için.soran herkese öneriyorum ve alanlar bana tesekkur ediyorlar.lekeler içinde sadece lekelerin üzerine uygulanan bir jel var oda lekelerimi gecirdi.kesinlikle fondotene ihtiyacım kalmadı hatta fondotenmi var diyen bile oluyor.kesinlikle tavsiye ederim.ulasmal ürünün içeriğini öğrenmek isterseniz bilgilendirebilirim.

hangi krem o amwayin ürenlerini kullandım ama hiç dikkatimi çekmemişti

hangi krem o amwayin ürenlerini kullandım ama hiç dikkatimi çekmemişti
beautycycle toprak serisi ürününü kullandım14lü set olarak.sivilcelerimden kurtuluncada lekelere karsı onarıcı jel var onu kullandım.siz hangi ürünlerini kullandınız

güneş lekelerim var kışın kayboluyo ama yazın çıkıyo malesef kesin çözüm olacağına emin olsam hemen kullanırım.nasıl alabiliriz bunları

Amwayin beautycycle toprak serisini kesinlikle öneriyorum dengesi bozulmus lekeli ciltler için harika bir ürün kullananlar %100 memnun kalıyorlar.cildi dengeliyor sivilce ve leke olusumunu engelliyor.4 üründen olusuyor.Temizleyici, tonik gündüz krem, ve gece kremi.Temizleyicisinin bileşenleri işlem görmüş mineraller -magnezyum-bakır-demir,yağ kontrol edici bileşenler:çinko pca cadı fındıgı söğüt agacı kabugu salatalık cayır melikesi ve yesil çay.Toniğinin bileşenleri:temizleyicicn bileşenlerine ek olarak salisilik asit sarı papatya cildin arınmasına ve durulasmasına yardımcı olur.gündüz kremi spf15 güneş koruması içeriyor.gece kremi ise e vitamini b vitamini cildi ölüü hücrelerden arındıran elementler .... var kullanırsan memnun kalırsın detaylı konusmak istersen msn adresimim verebilirim.

nekadar sürede yüzünüz güzelleşti ? daha önce anwayin ürünlerinden kullandım hiç işe yaramamıştı bu toprak serisini merak ediorum

güneş lekelerim var kışın kayboluyo ama yazın çıkıyo malesef kesin çözüm olacağına emin olsam hemen kullanırım.nasıl alabiliriz bunları
ARTISTRY ın cilt lekelerine karsı etkili jeli var.artıstrya özgü arındırıcı kompleks içerir.bu kompleks güçlü bileşenlerden olusmustur.-salisilikasit.kırmızılıgı ve tahrişi yatıştıran meyankökü özü,NUTRİLİTE acerola kirazı lifi ve kekik otu birlikte çalısarak yağı emer cildi tazeler böylece yüzünüzün lekesiz cildiortaya cıkar.

eğer kullanmak isterseniz %100 tatmin garantisi ile yardımcı olabilirim profilimde msn adresim var ordan ulasabilirsiniz.

nekadara aldınız

4lü set 71 lira.ayrı ayrı almak isterseniz temizleyici 14.50, tonik 14.50, gündüz losyonu 25, gece losyonu 25.ama set olarak alınca daha uygun oluyor.almak isterseniz profilimdeki msn adresinden ulasabilirsiniz ayrıca üye olarakta kendi ürününüzü daha ucuza getirebilirsiniz.

REKLAM kokan hareketler bunlar mayk yerimseniben

ben bu işe bu ürün sayesinde başladım.bana satan kadın benim sayemde okadar çok ürün sattıki ve alanların hepside memnun kaldı.neden ben satmıyorumki dedim ve basladım şimdi ben satıyorum sadece bu ürün değil bütün amway ürünleri.şimdiye kadarda hiç şikayet duymadım.eğer işe yaramazsa paranız iade ediliyor zaten.böyle bir ürününde reklamını yapmayayımmı yani

bende toprak serisini yeni aldım acaba sen nasıl kullandın ve ne kadar sürede etkisini gösterdi bana ayrıntısıyla yazabilir misin yada e mail adresini verirsen sevinirm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…