Lekeler, Çiller Lekelerim için çözüm önerisi(fotoğraflı)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Dermaroller kullananlar var ıyı geldıgı söylenıyor denemeye deger dıye dusunuyorum.Doktora gıttınmı hıc bır cıldıye yada endokrıne görunebılırsın bazen hormonlarda sebep olabılıyor.

cevap verdiğin için tşk tatlım :)
2009 yılında roaccutane tedavisi görmüştüm. o zamandan kalma izlerdi. doktora biraz atar yaptım cildini dinlendir dedi. ve tam 2 yıl sonra yeniden başladı şuan kabusum oldu.. tretin, imex vs herseyi kullandım artık doktora gitmek istemiyorum çünkü tretinden sonra mahvoldu yüzüm..

kızlaarr lütfen yardım edin çook kötü durumdayım sevgilimden bile utanıyorum bakamıyorum yüzüne

canım belki faydası olur ben faydasını gördüm
1 tatlı kaşığı gül suyu hakiki
1 tatlı kaşıgı sirke
1 tatlı kaşıgı limon suyu
yarım saat yüzünde beklet sonra soguk su ile yıka
hergün 1 defa yap
1 hafta devam et geçmiş olsun

canım bilmiyorum cildimde biraz hassas acaba etkisi olurmu

yok canım denemedim yaz geldi direk bitkisel ürünlere geçtim (buğday yağı, kayısı sabunu, gül suyu) bir süre kullanıcam ama istediğim gibi olmazsa yeni bişeyler bulucam

ben gece yatmadan once yuzumu yıkayıp medacassolu sürüyorum sabah yıkıyorum lekeleri soyuyor zaten hucre yenıleyıcı canım eczaneden alabilirsin cok pahalı da degıl

Son düzenleme:
ben bu konuyla alakalı gibi duran bi şey sorcam.sivilcelerim var uğraşmadan duramıyorum sürekli elim onlarda.ve heğp bi şeyler alıyorum mesela seba medin köpük ve toniği var kükürt sabunu var nivea nın sivilceler için bi yıkama jeli var pembe greyfurtlu var bi tane.hiçbirini tam kullanmadım şimdi ne yapcam bunları ben ya.hangi birini kullanayım şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…