H HSLA Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 25 0 4 Kasım 2011 Konu Sahibi HSLA #1 sırtımda uzun zamandır .kararmalar var.yani büyük lekeler.aynı zamanda yüzümdede lekeler var.ve geçmiyor.böyle sorunu olanlar varmı. yada başa çıkanlar.çok üzülüyorum ben yaa
sırtımda uzun zamandır .kararmalar var.yani büyük lekeler.aynı zamanda yüzümdede lekeler var.ve geçmiyor.böyle sorunu olanlar varmı. yada başa çıkanlar.çok üzülüyorum ben yaa
kendimi_7_m ~ÇINAR~ Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2011 4.225 5 4 Kasım 2011 Konu Sahibi HSLA #2 Benim sırtımda var canım genç kızlığımdada vardı evlendim yine var bilmiyorum neden ama ilaç falan da kullanmadım hiç
Benim sırtımda var canım genç kızlığımdada vardı evlendim yine var bilmiyorum neden ama ilaç falan da kullanmadım hiç
H HSLA Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 25 0 4 Kasım 2011 Konu Sahibi HSLA #3 ben ilaçta kullandım. sırtım görünsün istemiyorum.utanıyorum.yüzümede hep kapatıcılar sürmekten bıktım.ne yapıcaz biz.yazık değil mi bize
ben ilaçta kullandım. sırtım görünsün istemiyorum.utanıyorum.yüzümede hep kapatıcılar sürmekten bıktım.ne yapıcaz biz.yazık değil mi bize
H HSLA Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 25 0 4 Kasım 2011 Konu Sahibi HSLA #4 [ben ilaçta kullandım. sırtım görünsün istemiyorum.utanıyorum.yüzümede hep kapatıcılar sürmekten bıktım.ne yapıcaz biz.yazık değil mi bize
[ben ilaçta kullandım. sırtım görünsün istemiyorum.utanıyorum.yüzümede hep kapatıcılar sürmekten bıktım.ne yapıcaz biz.yazık değil mi bize
Madamiks Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2009 7.271 60 4 Kasım 2011 Konu Sahibi HSLA #5 Konu "Dermatoloji-Deri ve cilt hastalıkları" başlığına taşındı.