lekeler için bir çözüm buldum galiba

elifinannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2008
101
0
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanarkadaşlar önemli bir şey oldu birşeyi farkettim.benim bıyık bölgemde yaptırdığım sir sonrası oluşan karartılar vardı ve ben esmer olduğum halde yazın belirginleşip bıyık gibi duruyordu insan kendini çok kötü hissediyor.üstelik sadece 2 kez yaptırdım o da bebeğim küçük olduğundan kendimi görecek halim yoktu o yüzden keşke yaptırmayıp kendim almaya devam etseydim.ben şu expigment acneleyse filan o üçlüyü kullandım ama daha beter bir görünüm aldı kızardı sonra yine karardı döküldü sonuç kocaman bir hiç.sonra madecassol ile cildimi toparlayıp hassasiyetini giderdim.ve artık kendimi böyle kalmaya alıştırmam gerek derken aklıma süt verirken ilk dönemde meme çatlağı için kullandığım krem geldi çünkü çok çabuk etki edip o acılı durumdan kurtarmıştı.
Denedim ve kısacık sürede çok çabuk etki etti.inanamadım.bu kremin ismi daha doğtusu etken maddesi LANOLİN.ELİMDEKİ MARKA İSE GOLD.100 de 100 ultra saf lanolin doğal katkısız yazıyor üstünde
zamanı sorarsanız ben iki üç kez kullandım şimdi hafif izler var aklıma geldikçe sürüyorum.
mutlaka yazmalıyım diye düşündüm umarım sizdede işe yarar.

ciddi biçimde hafifledi şimdiki hali beni düşündürmüyor artık üstelik tatilede çıktım güneşe maruz kaldım tabii güneş koruyucu kullanıyorum.artık bu konuyu kafama takmayacak kadar iyi yani.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanarkadaşlar önemli bir şey oldu birşeyi farkettim.benim bıyık bölgemde yaptırdığım sir sonrası oluşan karartılar vardı ve ben esmer olduğum halde yazın belirginleşip bıyık gibi duruyordu insan kendini çok kötü hissediyor.üstelik sadece 2 kez yaptırdım o da bebeğim küçük olduğundan kendimi görecek halim yoktu o yüzden keşke yaptırmayıp kendim almaya devam etseydim.ben şu expigment acneleyse filan o üçlüyü kullandım ama daha beter bir görünüm aldı kızardı sonra yine karardı döküldü sonuç kocaman bir hiç.sonra madecassol ile cildimi toparlayıp hassasiyetini giderdim.ve artık kendimi böyle kalmaya alıştırmam gerek derken aklıma süt verirken ilk dönemde meme çatlağı için kullandığım krem geldi çünkü çok çabuk etki edip o acılı durumdan kurtarmıştı.
Denedim ve kısacık sürede çok çabuk etki etti.inanamadım.bu kremin ismi daha doğtusu etken maddesi LANOLİN.ELİMDEKİ MARKA İSE GOLD.100 de 100 ultra saf lanolin doğal katkısız yazıyor üstünde
zamanı sorarsanız ben iki üç kez kullandım şimdi hafif izler var aklıma geldikçe sürüyorum.
mutlaka yazmalıyım diye düşündüm umarım sizdede işe yarar.

ah canım arkadaşım benim,duygularıma resmen tercüman oldun...şu an tam da o bıyık bölgem felaket durumda...resimlerde bile farkedilir hale geldi karartı.bende hemen alayım bari...gold 100 isimli meme ucu kremi diye mi istiycem eczaneden acaba?çok teşekkürler arkadaşım :dance:

geç yanıt için kusura bakmayın.evet bu resimdeki.ama sonuçta saf lanolin.başka marka daha küçük boyutta da alabilirsiniz.doğru ben de20 lira civarı almıştım.ben gerçekten yarar gördüğüm için yazdım umarım sizin de işinize yarar.

nurselçağrı meme ucu çatlağı için lanolin içerikli krem olarak isteyin.inşallah iyi olur sonuç buradan konuşuruz yine.

elimde bebak aci badem sutu var icinde lanolin bulunmakta.. kokusuna asigim :^^

deneyebilirim bu sekilde aslinda ..

X