- 12 Haziran 2008
- 101
- 0
- Konu Sahibi elifinannesi
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanarkadaşlar önemli bir şey oldu birşeyi farkettim.benim bıyık bölgemde yaptırdığım sir sonrası oluşan karartılar vardı ve ben esmer olduğum halde yazın belirginleşip bıyık gibi duruyordu insan kendini çok kötü hissediyor.üstelik sadece 2 kez yaptırdım o da bebeğim küçük olduğundan kendimi görecek halim yoktu o yüzden keşke yaptırmayıp kendim almaya devam etseydim.ben şu expigment acneleyse filan o üçlüyü kullandım ama daha beter bir görünüm aldı kızardı sonra yine karardı döküldü sonuç kocaman bir hiç.sonra madecassol ile cildimi toparlayıp hassasiyetini giderdim.ve artık kendimi böyle kalmaya alıştırmam gerek derken aklıma süt verirken ilk dönemde meme çatlağı için kullandığım krem geldi çünkü çok çabuk etki edip o acılı durumdan kurtarmıştı.
Denedim ve kısacık sürede çok çabuk etki etti.inanamadım.bu kremin ismi daha doğtusu etken maddesi LANOLİN.ELİMDEKİ MARKA İSE GOLD.100 de 100 ultra saf lanolin doğal katkısız yazıyor üstünde
zamanı sorarsanız ben iki üç kez kullandım şimdi hafif izler var aklıma geldikçe sürüyorum.
mutlaka yazmalıyım diye düşündüm umarım sizdede işe yarar.
Denedim ve kısacık sürede çok çabuk etki etti.inanamadım.bu kremin ismi daha doğtusu etken maddesi LANOLİN.ELİMDEKİ MARKA İSE GOLD.100 de 100 ultra saf lanolin doğal katkısız yazıyor üstünde
zamanı sorarsanız ben iki üç kez kullandım şimdi hafif izler var aklıma geldikçe sürüyorum.
mutlaka yazmalıyım diye düşündüm umarım sizdede işe yarar.