3 Yıldır güneş lekelerimle başa çıkmak için denemediğim yöntemler kimyasal peeling ve lazer tedavisi kalmıştı.Alnımdaki ve bıyık bölgemdeki lekelerden o kadar usandım ki tüm cesaretimi toplayıp bu seneyei lekesiz geçirmek için internette tedavi merkezlerini araştırmaya başladım.Forumlarda kimyasal peelingle ilgili yan etkileri okurken birden karşıma evde de uygulanabilecek bir ürün çıktı, kimyasal peeling olarak uzmanların kullandığı, evde kullanıma hazır hale getirilmiş bir solusyon inceltilmiş bir konsantrasyon ve profesyonel yardım almadan son bir ürün daha denemek adına ürünü satın aldım 2.ci uygulamadan sonra lekeler yok oldu :sm_cool:
inanamıyorum hala, o pahalı kozmetik ürünlere verdiğim paralara acıyorum.
Ürünü açıklıyorum :%15 TCA KıMYASAL PEELıNG AKNE VE LEKE GıDERıCı
-Ürünü gittigidiyo'dan satın aldım fiyatı 60 tl, cam bir şişe içinde kapağında damlalık olan bir ürün.
Kullanım şekli: pamuğa damlalıkla ürünü damlatıyorsunuz ıslak bir hal alınca lekelerinizin bulunduğu bölgeye tamponlayarak uyguluyorsunuz, cildinizde yanma ve karıncalanma hissedeceksiniz bu gayet normal bir tepki, ürünü 2 dakika cildinizde bekletip bol su ve yüz yıkama jeli gb ürünlerle 3,4 dakika boyunca yıkamaya devam ediyorsunuz.
-Cilt yüzeyinde uygulamadan sonra parlaklık,kızarıklık ve gerginlik oluşuyor bu normal bir süreç 1,2 gün sonra cilt yüzeyi kabuk kabuk soyulmaya başlıyor, soyulma da 2,3 gün devam ediyor, bu sürede cildinize bephanten gibi bir nemlendirici ve güneş koruyucu bir krem uygulamanızda fayda var cilt hassaslaşıyor ve güneşten korunması gerekiyor.
Dünyanın parasını verip olumlu sonuç vermeyen kozmetik ürünlere boşa para dokmeyin çok ucuza ve kalıcı çözüm getiren bir ürün.
Deneyin bana teşekkür edeceksiniz, mücizevi bi sonuçla karşı karşıyayım yüzümün yeni halini görenler cildin ne kadar güzelleşmiş lekelerine ne oldu diyor, fark inanılmaz...hihoyyyt
sizin için ürünün gittigidiyordaki fotoğrafını da ekledim farklı bir ürün daha var karıştırmayın ben bu ürünü aldım ve sonuç mükemmel
-Arkadaşlar expigment ve acnelyse gibi ürünlerle uğraşmayın en fazla 3,4 uygulamada bebek gibi bir cilt elde edebilirsiniz 15 günlük aralıklarla yapılan uygulamalar kesin sonuç veriyor ayrıca 1 şişe TCA yaklaşık olarak 8 uygulamaya yetecek miktarda içeriğe sahip.