• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekelenme

simsim507

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2024
528
256
18
27
Kizlar selam dun gebe olduğumu ogrendim cok erken ogrendim 106 beta degeri ile..
Bugun sadece leke şeklinde bir açık pembe akintim oldu rahatlamaya ihtiyacım var korkuyorum

Daha başında, adet gunume yakın lekem olurdu benim de her gebeliğim öyle gelişti, korkulacak bir şey yoktur inşallah, daha çok çok erken iki üç gün arayla beta baktir 3000civarinda gidersen keseyi görebilirsin inşallah, daha sonra gidersen bebisini de görebilirsin yani gerisi sende, umutsuz olunacak bı durum yok daha ilk bikac gün olmuş leke olabilir yani, sen beta baktir bikac hafta, zaten şimdi doktora gitsen görmez birşey git iki hafta sonra gel der, adet tarihin geçti mi

Merhaba mesajin icin cok teşekkür ederim 🥰🙏🏻 adet tarihim bugündü, ben cok erken öğrendim o nedenle beta yukselene kadar sanirim biraz boyle tedirginlik olacak .. inşallah saglikla ilerler 10 ay sonra kavuştum kaybetmekten cok korkuyorum lekelenme bitti suan devam etmiyor inşallahta devam etmez ..

Daha başında, adet gunume yakın lekem olurdu benim de her gebeliğim öyle gelişti, korkulacak bir şey yoktur inşallah, daha çok çok erken iki üç gün arayla beta baktir 3000civarinda gidersen keseyi görebilirsin inşallah, daha sonra gidersen bebisini de görebilirsin yani gerisi sende, umutsuz olunacak bı durum yok daha ilk bikac gün olmuş leke olabilir yani, sen beta baktir bikac hafta, zaten şimdi doktora gitsen görmez birşey git iki hafta sonra gel der, adet tarihin geçti mi
Beta degerim dun oglende 106 idi , bu aksam 344e yukselmis çok şükür

Back