Lekelenme

seriferhat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
4
4
86
34
Kayseri
Merhaba adetime 10 gün var khverenGi leke geldi ultrasyonda ovülasyon olmuş dedi doktor ama birleşti mi yumurtayla sperm bekleyecez dedi sizce gebelik olabilir mi

Canım olabilir tabi. Yumurtlama reglinden 14 gün önce gerçekleşiyor. 10 gün varsa yumurta döllenmiş olabilir ama unutmaki yerleşme kanaması için rahme inmesi lazım bu da 9-10 gün alan bi süreç. Yani en erken regline 5 gün kala olur.
Erken yumurtlamadıysan - ki usgde yeni ovülasyon demiş- bütük ihtimal yumurta çatlama esnasında olabilen kanamadır. İnşallah döllenmiştir ve 10 gün içinde bize müjdeli haberler verirsin

Nisanın başında adet olmazsam gidip test yaptıracağım bakalım kısmet inşallah yazarım buraya da

Gebesindir inşallah allattığın yerleşme kanaması gibi İyi haberlerini okuruz bizde

Merhaba ben 2 aydır bebek denemesi yapıyorum geçen ay bütün hamilelik belirtisi vardı ama adet oldum. Adetime 3 gün var ama kahvemsi ve sarı lekeler oldu 2 kere acaba hamilemiyim. 3 gündür başım sürekli ağıriyor

Son düzenleme:
Merhaba bende de o belirtiler vardı ama lekelenmem adete dönüşecek galiba geçmedi beklemedeyim kısmet bakalım rabbim tüm isteyenlere tattırsın bu duyguyu inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…