• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekelenme

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
adetime şuan 8 gün var dün kahverengi leke geldi çok az sonra pembemsi leke oldu dedim herhalde hastalandım ama bugün yine kahverengi leke geldi bu neyden kaynaklanır sizce böyle başına gelen var mı

Yani bende temmuz ve ağustos aylarında 8 veya 9 gün öncesinden kahverengi lekelenme tarzında akıntı gelmişti ama sonuç negatifti. Daha sonrasında adet olmuştum. Ama belki seninki implantasyon kanamasıdır. Rabbim gönlündekini versin inşallah cnm

Yani bende temmuz ve ağustos aylarında 8 veya 9 gün öncesinden kahverengi lekelenme tarzında akıntı gelmişti ama sonuç negatifti. Daha sonrasında adet olmuştum. Ama belki seninki implantasyon kanamasıdır. Rabbim gönlündekini versin inşallah cnm
Çok az az geliyor ama koyu kahverengi renk

Evet öyleydi benimde, ilk günlerde günlük pede gelmiyordu bile sadece peçete ile sildiğimde görüyordum sonra biraz daha çoğaldı ve çok değil ama. Sadece pede az geliyordu. Kan testi yaptırmıştım birkaç gün geçince negatifti. Ama şu var ki bnm adetlerim çok düzensizdir şu son bi kaç ay hariç. Benimki belki ondan oldu. Seninki inşallah yerleşme kanamasıdır cnm bnm:dua:

Evet öyleydi benimde, ilk günlerde günlük pede gelmiyordu bile sadece peçete ile sildiğimde görüyordum sonra biraz daha çoğaldı ve çok değil ama. Sadece pede az geliyordu. Kan testi yaptırmıştım birkaç gün geçince negatifti. Ama şu var ki bnm adetlerim çok düzensizdir şu son bi kaç ay hariç. Benimki belki ondan oldu. Seninki inşallah yerleşme kanamasıdır cnm bnm:dua:
Benimde büyük ihtimal pco var onunla ilgili oldu yoksa bu kadar erken gelmezdi yerleşme kanaması hayırlısı olsun inşLlah ya

Ama yumurtlama dan sonra 6. gün ile 12. Günler arasında olurmuş. Bak belki yerleşmedir. Dikkat et sen yinede cnm, Rabbim gönlündekini versin inşallah

Back