How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Lekelenme

Seymaari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
9
3
1
29
Arkadaşlar merhaba ben aranızda yeniyim.
Biz eşimle çocuk düşünüyoruz ve şuan reglime 10 gün var daha bugün pembe gibi akıntı gibi bişey gelmeye başladı sizlerde de oldu mu bu hamilelik olabilir mi yardımcı olur musunuz?

yerleşme kanaması olarak gelebiliyor pembe akıntı çok duydum adete yakın zamanda olanı da adet dönemınde yada sonra da olabiliyor.. ama dırek olarak gebelık suphesi diye adlandırılamaz en belirgin şüphe adet gecikmesi canım.. inşaAllah hamilesindir.. dualaşalım

Biz eşimle çocuk düşünüyoruz ve şuan reglime 10 gün var daha bugün pembe gibi akıntı gibi bişey gelmeye başladı sizlerde de oldu mu bu hamilelik olabilir mi yardımcı olur musunuz?

Bende de iki gun geldi 1 hafta once ve simdi adetim gecikeli 3 gun oldu test yaptim ama negatf :KK43:

Bende de oldu canım. Açık pembe bir akıntı ama test negatif..

yerleşme kanaması olarak gelebiliyor pembe akıntı çok duydum adete yakın zamanda olanı da adet dönemınde yada sonra da olabiliyor.. ama dırek olarak gebelık suphesi diye adlandırılamaz en belirgin şüphe adet gecikmesi canım.. inşaAllah hamilesindir.. dualaşalım
Bu lekelenmeden sonra hamile miydiniz acaba

Bu lekelenmeden sonra hamile miydiniz acaba

Back