• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekelenme ve regl

Yildiz02

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2022
130
70
13
25
Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum
Bugün normalde (17 Kasım) reglimin ikinci günü, fakat ayın 15 inde ilk kahverengi leke gelmişti dün reglimin birinci günüydü hafif leke geldi ama bugün ikinci günü hala kana dönüşmedi.
Arada hafif hafif sancı vurup geçiyor sizce sebebi nedir

Bir cok sebebi olabilir hormonlarinizla oyanayacak bir ilac aldiniz mi ertesi gun hapi gibi ya da spor yaptiniz mi bu ay? Adetinizi getirecek caylar icebilirsiniz kekik cayi ya da tarcin cayi.

Bir cok sebebi olabilir hormonlarinizla oyanayacak bir ilac aldiniz mi ertesi gun hapi gibi ya da spor yaptiniz mi bu ay? Adetinizi getirecek caylar icebilirsiniz kekik cayi ya da tarcin cayi.
Hayır hiç bir şey kullanmadım, normalde düzenli olurum ben bir de ishal var bu normal mi

Hayır hiç bir şey kullanmadım, normalde düzenli olurum ben bir de ishal var bu normal mi
Belki usutmussunuzdur ondandir. Hamilelik durumu olabilir mi? Normalde duzenliyseniz hamilelikte yerlesme kanamasi felan oluyormus bazen tam bu konuda bilgim yok yinede beni baz almayin sadece fikir olarak soyledim.

Belki usutmussunuzdur ondandir. Hamilelik durumu olabilir mi? Normalde duzenliyseniz hamilelikte yerlesme kanamasi felan oluyormus bazen tam bu konuda bilgim yok yinede beni baz almayin sadece fikir olarak soyledim.
Teşekkür ederim bilmiyorum ki gebelikte ağrı oluyormu ağrılarım var

Teşekkür ederim bilmiyorum ki gebelikte ağrı oluyormu ağrılarım var
Evet agrisi olan oluyor. Ama usutmektende olabilir dedigim gibi bende de bazen boyle lekelenme seklinde geliyordu annem yumurtaliklarini usutmussun derdi 😆

Çok doğru o da olabilir biraz gebe kalmak istiyorum sanırım ondan böyle heyecanlı soruyorum :)
Ay o zaman insAllah yerlesme kanamasidir. Biraz once baska bir konuda denk geldim ayni sizin gibi adet olacagi yerde kahverengi akintisi olmus hamileymis.

Ay o zaman insAllah yerlesme kanamasidir. Biraz once baska bir konuda denk geldim ayni sizin gibi adet olacagi yerde kahverengi akintisi olmus hamileymis.
Ayy keşke ya çok istiyorum ama regl gibi ağrım var leke var ama bugün normalde reglimin 2. Günü kana dönüşmedi

Tuvalette silince leke falan yok gidince anlıyorum ama çok az gelmiş
Yerleşme kanamasi gibi gözüküyor anlatmaniza göre tabi rengi de önemli miktarı az ise hamilelik yüksek gibi duruyor isterseniz yarın a kadar bir takip edin ve test yapın eğer test negatif çıkar ve leke devam ederse artmadan bir kaç güne tekrar yapın

Back