Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım üzülme moral çok etkiliyor bakAdetime 6 gün kala lekelenmem oldu. Ve bugün adet gecikmesinin 2. Günü negatifi gördüm. Bu sefer de olmadı![]()
Sabredin.
Eninde Sonunda Olcak, Ama Ila olsunu kafanizdan cikarin stress yapmayin kendinize.
Hamile kalmaya yardimci olacak gidalar tüketin. Birde Folik asit alin günlük için..
3-5 Ay Bu şekilde deneyin. Baktiniz olmuyor bir Doktora baş vurun
Canım üzülme moral çok etkiliyor bak
Tekrar Tüp Bebeği deneseniz?Biz oraları çoktaaan geçtiktüp bebek yaptırdık o da olmadı bidahaki denemeye kadar kendiliğinden olur belki diye bekliyorum bi umut
Bende aynıyımAslında üzülmek değil de çabalıyorum çabalıyorum yine de olmuyo onun rehaveti var üzerimde tabii ki imtihan da insan bi değişik hissediyor
Tekrar Tüp Bebeği deneseniz?
Bende aynıyım
Üzüldüm...Çok istiyoruz fakat daha ilk tüp bebeğin borcu bitmedi maalesef 15 bin tuttu toplamada
Üzüldüm...
Peki tam sorun ne diye sora bilirmiyim, tüp bebek tedavisini niçin gördünüz?
Yanliş anlamayin sorunu bilirsek belki ona göre fikir gelir aklimiza
Folik asit alip hamile kalmayi kolaylaştircak Gidalari eşiniz ile tükentseniz. Ve eşiniz sperm artirci kürler ek olarak yapsa? kim bilir belki tutar... Imkaniniz olana kadarEstağfirullah tabiki söyleyeyim Sperm morfolojisi ve ileri hareket düşüklüğü. Bunu evliliğimizin neredeyse 1,5 senesinde öğrendik şu an 3. Yılımızdayız ocak ayında 1 tane 5.gün AB kalite embriyosu deneme yaptık ve olmadı. Doktorum çok güzel her şey demişti fakat embriyonun içini göremediğimiz için sorunun ne olduğunu anlayamadık geriye 4 embriyom kaldı bakalım ne yapıcaz
Değerler neydi acaba. Bizde morfoloji %1 ileri hız %4’tü. Takviyeler kullandı eşim. Morfoloji artmadı hız %15’e çıktı bi sonraki ay hamile kaldımEstağfirullah tabiki söyleyeyim Sperm morfolojisi ve ileri hareket düşüklüğü. Bunu evliliğimizin neredeyse 1,5 senesinde öğrendik şu an 3. Yılımızdayız ocak ayında 1 tane 5.gün AB kalite embriyosu deneme yaptık ve olmadı. Doktorum çok güzel her şey demişti fakat embriyonun içini göremediğimiz için sorunun ne olduğunu anlayamadık geriye 4 embriyom kaldı bakalım ne yapıcaz
Değerler neydi acaba. Bizde morfoloji %1 ileri hız %4’tü. Takviyeler kullandı eşim. Morfoloji artmadı hız %15’e çıktı bi sonraki ay hamile kaldım
E vitamini ve çinko hapı kullandı. Bi ay keçiboynuzu kürü yaptı o pek işe yaramadı sanırım bi ay da çakşır kökü suyu içti o ay hamile kaldımBizimde o civarlarda takviye olarak ne kullandı? Eşimde kullandı ballar propolisler proxeed toz ilaçlarOlmayınca tüp bebeğe başvurduk şimdi öylece 2.kez denemeyi bekliyoruz
E vitamini ve çinko hapı kullandı. Bi ay keçiboynuzu kürü yaptı o pek işe yaramadı sanırım bi ay da çakşır kökü suyu içti o ay hamile kaldım
Merhaba canım özeldemi yaptırdınÇok istiyoruz fakat daha ilk tüp bebeğin borcu bitmedi maalesef 15 bin tuttu toplamada
Demek ki daha nasip değilmiş üzülme olur inşallahAdetime 6 gün kala lekelenmem oldu. Ve bugün adet gecikmesinin 2. Günü negatifi gördüm. Bu sefer de olmadı![]()
Merhaba canım özeldemi yaptırdın![]()
Demek ki daha nasip değilmiş üzülme olur inşallah![]()