• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lekelenme var sonuç negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Soyla

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
55
54
8
Adetime 6 gün kala lekelenmem oldu. Ve bugün adet gecikmesinin 2. Günü negatifi gördüm. Bu sefer de olmadı 🤷🏻‍♀️

Sabredin.

Eninde Sonunda Olcak, Ama Ila olsunu kafanizdan cikarin stress yapmayin kendinize.

Hamile kalmaya yardimci olacak gidalar tüketin. Birde Folik asit alin günlük için..
3-5 Ay Bu şekilde deneyin. Baktiniz olmuyor bir Doktora baş vurun

Adetime 6 gün kala lekelenmem oldu. Ve bugün adet gecikmesinin 2. Günü negatifi gördüm. Bu sefer de olmadı 🤷🏻‍♀️
Canım üzülme moral çok etkiliyor bak

Sabredin.

Eninde Sonunda Olcak, Ama Ila olsunu kafanizdan cikarin stress yapmayin kendinize.

Hamile kalmaya yardimci olacak gidalar tüketin. Birde Folik asit alin günlük için..
3-5 Ay Bu şekilde deneyin. Baktiniz olmuyor bir Doktora baş vurun

Biz oraları çoktaaan geçtik 😅 tüp bebek yaptırdık o da olmadı bidahaki denemeye kadar kendiliğinden olur belki diye bekliyorum bi umut

Aslında üzülmek değil de çabalıyorum çabalıyorum yine de olmuyo onun rehaveti var üzerimde tabii ki imtihan da insan bi değişik hissediyor
Bende aynıyım

Çok istiyoruz fakat daha ilk tüp bebeğin borcu bitmedi maalesef 15 bin tuttu toplamada
Üzüldüm...
Peki tam sorun ne diye sora bilirmiyim, tüp bebek tedavisini niçin gördünüz?
Yanliş anlamayin sorunu bilirsek belki ona göre fikir gelir aklimiza

Üzüldüm...
Peki tam sorun ne diye sora bilirmiyim, tüp bebek tedavisini niçin gördünüz?
Yanliş anlamayin sorunu bilirsek belki ona göre fikir gelir aklimiza

Estağfirullah tabiki söyleyeyim Sperm morfolojisi ve ileri hareket düşüklüğü. Bunu evliliğimizin neredeyse 1,5 senesinde öğrendik şu an 3. Yılımızdayız ocak ayında 1 tane 5.gün AB kalite embriyosu deneme yaptık ve olmadı. Doktorum çok güzel her şey demişti fakat embriyonun içini göremediğimiz için sorunun ne olduğunu anlayamadık geriye 4 embriyom kaldı bakalım ne yapıcaz

Estağfirullah tabiki söyleyeyim Sperm morfolojisi ve ileri hareket düşüklüğü. Bunu evliliğimizin neredeyse 1,5 senesinde öğrendik şu an 3. Yılımızdayız ocak ayında 1 tane 5.gün AB kalite embriyosu deneme yaptık ve olmadı. Doktorum çok güzel her şey demişti fakat embriyonun içini göremediğimiz için sorunun ne olduğunu anlayamadık geriye 4 embriyom kaldı bakalım ne yapıcaz
Folik asit alip hamile kalmayi kolaylaştircak Gidalari eşiniz ile tükentseniz. Ve eşiniz sperm artirci kürler ek olarak yapsa? kim bilir belki tutar... Imkaniniz olana kadar

Değerler neydi acaba. Bizde morfoloji %1 ileri hız %4’tü. Takviyeler kullandı eşim. Morfoloji artmadı hız %15’e çıktı bi sonraki ay hamile kaldım

Değerler neydi acaba. Bizde morfoloji %1 ileri hız %4’tü. Takviyeler kullandı eşim. Morfoloji artmadı hız %15’e çıktı bi sonraki ay hamile kaldım

Bizimde o civarlarda takviye olarak ne kullandı? Eşimde kullandı ballar propolisler proxeed toz ilaçlar 🤷🏻‍♀️ Olmayınca tüp bebeğe başvurduk şimdi öylece 2.kez denemeyi bekliyoruz

Bizimde o civarlarda takviye olarak ne kullandı? Eşimde kullandı ballar propolisler proxeed toz ilaçlar 🤷🏻‍♀️ Olmayınca tüp bebeğe başvurduk şimdi öylece 2.kez denemeyi bekliyoruz
E vitamini ve çinko hapı kullandı. Bi ay keçiboynuzu kürü yaptı o pek işe yaramadı sanırım bi ay da çakşır kökü suyu içti o ay hamile kaldım

Demek ki daha nasip değilmiş üzülme olur inşallah 🙏

Merhaba canım özeldemi yaptırdın 🙈

Evet devlet olması için 2 aşılama dediler vakit kaybetmek istemedik bide bi sperm testi için randevuyu 4 ay sonraya verdi bide sıralı aşılama kim bilir ne kadar sürede sıra gelicekti 😞

Back