Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lekelenme seklinde kanamam basladi doktora gitmeli miyim?
Arkadaslar baska bir konu acmistim ben benim beta hcg degerlerim 80.3 81.6 son olarak da 261 di bugun lekelenme seklinde kanamalarim basladi doktora gitsem mi?
Arkadaslar baska bir konu acmistim ben benim beta hcg degerlerim 80.3 81.6 son olarak da 261 di bugun lekelenme seklinde kanamalarim basladi doktora gitsem mi?
canım hamilesin sanırım. söyledi mi doktor? benim de kahverengi lekelenmelerim olmuştu. doktorum düşük riski oluşturabilir dedi. ve progestan verdi kullandım. bence erteleme doktora tabiki git. nedengül
canım hamilesin sanırım. söyledi mi doktor? benim de kahverengi lekelenmelerim olmuştu. doktorum düşük riski oluşturabilir dedi. ve progestan verdi kullandım. bence erteleme doktora tabiki git. nedengül
evet sanırım hamileyim kimyasal gebelik veya dış gebelik gibi bir sıkıntı olmazsa Allahın izni ile alırım kucağıma yavrumu. Bu arada doktora gittim değerlerim yükselmiş 261 den 766 ya yükselmiş. Herhangi bir ilaç vermiyorlar sadece folik asit o kadar.