lekelenme olmadan gebe kalan var mı?

K

kucukkedicik

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi kucukkedicik
kızlar aranızda lekelenme görmeden gebe kalan varmı??

geçen ay 3 gün kala lekelenme vardı ama sonra regl oldum. bu ay yok.

merak ediyorum acaba lekelenme herkeste mi olur?? olursa hangi günlerde olur.

Valla canim bende hic lekenme olmadi en son lekeyi son adetimde gormustum.

benim adetime 4 gun varken oldu sonraki gun olmadi ve sonraki gun yani adetime 2 gun kala yeniden oldu...cok uzulmustum yok diye ama hamileymisim!!

bendede hiç olmadı canım öyle bi sey en son adet oldum bir ay sonrada adedim gelmeyince test yaptım hamiş oldugumu öğrendim

kızlar inşallah benimde öyledir. regli olacakmış gibi bi ağrım yok. sadece arada sızı giriyo karnıma. çok hafif bi şişlik var. öyle regli olurkenki gibi patlıcakmış gibi değilim.

ayyy dua edin kızlar ya. bu ay çok farklı belirtiler var. nolur psikolojik olmasın artık. gelsin bebişim bu ay.:emir_bebek:

tabi herkeste olacak diye bir kuralda yok lekelenmenin nedeni:
implantasyon(yerlesme) gerceklestiginde bazi anne adaylari lekelenme tarzinda bir kanama gorurler. bu implantasyon kanamasi adi verilen ve dollenmeden sonraki 3-7. gunler arasinda ortaya cikar.kanamanin nedeni aynen bir insaat yapilmadan once temel kazilmasi gibi,rahim ic tabakasindada "temel kazilmasi" ve bu esnada burada bulunan bir kilcal damara denk gelinmesidir!!!!

tabi herkeste olacak diye bir kuralda yok lekelenmenin nedeni:
implantasyon(yerlesme) gerceklestiginde bazi anne adaylari lekelenme tarzinda bir kanama gorurler. bu implantasyon kanamasi adi verilen ve dollenmeden sonraki 3-7. gunler arasinda ortaya cikar.kanamanin nedeni aynen bir insaat yapilmadan once temel kazilmasi gibi,rahim ic tabakasindada "temel kazilmasi" ve bu esnada burada bulunan bir kilcal damara denk gelinmesidir!!!!

mehaycım sağol canım. bi ümit oldu benim için. inşallah öyledir.

benim daha 5 ay oldu ama insan çok yıpranıyo. uzun süre bebek bekleyenleri çok iyi anlıyorum. Allah hepimizin yardımcı olsun kızlar.

mehaycım senin belinin ortasında ağrı falan oluyomuydu. bende bi de o var. sürekli hafif bi ağrı var. arkama yastık falan koyunca biraz rahatlıyorum.

Benimde Hiç Olmadi Lekelenmemm..herkeste Olcak Diye Bişey Yok Canimmm..

canım işallah seninde hamile haberini alır burda da kutlarız 3 gün kalmış galiba benim 2aralık adet günüm ama 10 gündür kasık ağrım var üşüttüm herhalde diye düşünüyorum bende deniyoruz deniyorum olmuyor artık eskisi kadar tamıyorum kafama neden diye burda okuduklarımdan o kadar çok seviçli haber alıyorum ki işallah seninde alırım
sevgilerimle

kucukkedicik bende goguslerde hafif agri vardi gebelik ortaya cikinca cogaldi ve kasik agrilari siddetlendi su gunlerde daha rahatim.ben 4 sene bekledim bu bebegi ama 5 ayda olsa yipratici o gunlerden bilirim...tabi zaman gectikce daha kotu bir hal aliyor allah en erken zamanda verir insallah bir bebis canim!!!

Benimde Hiç Olmadi Lekelenmemm..herkeste Olcak Diye Bişey Yok Canimmm..

ay neee guzel gamzede de olmamış. :teytey::teytey:

demekki olmadan da oluyomuş.

ya kızlar kime sorsam az da olsa bi iki damla geldi diyolardı. valla içimi rahatlattınız.

şu cumartesi bi gelse kızlar :dance:.....

canım işallah seninde hamile haberini alır burda da kutlarız 3 gün kalmış galiba benim 2aralık adet günüm ama 10 gündür kasık ağrım var üşüttüm herhalde diye düşünüyorum bende deniyoruz deniyorum olmuyor artık eskisi kadar tamıyorum kafama neden diye burda okuduklarımdan o kadar çok seviçli haber alıyorum ki işallah seninde alırım
sevgilerimle

sağol eylülcüm iyi dileklerin için. inşallah bu ay bi patlama oldu çünkü. o patlamada bizde olsak da daha bi patlasa bu ay fena mı olur kızlar :dance:

inşalllah bekleyenlerin hepsi de en kısa zamanda hamiş çıkar.

buradaki destek gerçekten çok güzel.

kızlar aranızda lekelenme görmeden gebe kalan varmı??

geçen ay 3 gün kala lekelenme vardı ama sonra regl oldum. bu ay yok.

merak ediyorum acaba lekelenme herkeste mi olur?? olursa hangi günlerde olur.

bende olmadı canım
herkestede olmaz heralde:uhm:

canım son adetimde derken hamile olduğunu öğrenmeden önceki adetin mi yoksa günün geçmek üzereyken mi oldu

Canim hamile olmadan onceki aydan bahsediyorum yani.Bu arada her ay adetime 1 hafta kala karnim agirirken sancilar girerken hamile oldugum ayda son gune kadar agri yoktu arada sizi girerdi o kadar.Ve adet olmam gereken gunde dahi normal adet agrilarim olmadi.Sadece her an adet olcakmis gibi bir sislik vardi bende.Bekledim bekledim gelmedi meger hamileymisim.3 gun gecince test yaptim hemen pozitif cikti hemde cok netti.Baska belirti olarakta sIksIk tuvalete cikmam ve devamli uyku haliydi.Gogus agrim hic yoktu o yuzden kendimeden suphelenememistim.Ama adetim 1 hafta gecti ondan sonra basladi gogus hassasligi ve agrisi.Yani belli olmuyo belirtiler herkeste farkli oluyo.Umarim hamilesindir canim.

bendede lekelenme olmadı yanlız adet sancısı gibi sancılar oluyodu adeti beklerken aaa bide ne olsun gebelik darısı tüm isteyenlerin başına...

aytii ve anni$ sağolun kızlar.

ben çoook düşük bi kısımda olmuyo diye biliyodum ama demekki baya çokmuş olmayanlarda..

bu ay içimde bi his var, tuttu bu ay diyor ama.. yine de ben ümitlenmeyeyim.
ya geçen aylardaki gibi psikolojikse belirtiler.

artık eşime söylemiyorum. adam da stres oluyo benimle. regli günümü bile söylemedim, daha var dedim geçiştirdim. olursa büyük bi süpriz yapıcam kızlar

bendede lekelenme olmadı yanlız adet sancısı gibi sancılar oluyodu adeti beklerken aaa bide ne olsun gebelik darısı tüm isteyenlerin başına...

sağol canım amin inşallah bu mutluluğu hepimiz tadarız.

canım bende oldu ama çoğunda olmaz az kişde olur bu merak etme,,,ayrıca her leke de illaki yerleşme kanamsı olmayabilir,bazen adet olmadn öncdede benim bi kaç gün öncesinden bazen kanlı akıntı falan olurdu,,,,,,gerçi implatasyon kanaması olan anlar çünkü pembe akıntı ne kan ne akıntı ve bi kaç damla,,

X