• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekelenme oldu hamilelik belirtisi mi

busranur sogut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
10
2
1
25
Merhaba hanımlar bi konu hakkında size danışmak istedim düzenli bi adetim döngüm var yalnız bu ay 2 gün ara ara lekelenme oldu sonra bir daha olmadım 1 yıldır evliyim çocuk istiyoruz eşimle sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi test yapmalımıyım sizce

Merhaba hanımlar bi konu hakkında size danışmak istedim düzenli bi adetim döngüm var yalnız bu ay 2 gün ara ara lekelenme oldu sonra bir daha olmadım 1 yıldır evliyim çocuk istiyoruz eşimle sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi test yapmalımıyım sizce
Adete kaç gün vardı canım

Tatlım dediğin büyük ihtimalle yerleşme kanaması halk deyimiyle üstüne görme döllenen yumurta rahime yerleşirken yerleştiği yeri temizler ve böylece kanama olur inşallah hamilesindir kuzum test yap

Back