- 21 Mart 2018
- 15
- 8
- 1
- 35
- Konu Sahibi katrei1231
-
Çatlatma ignesinin üzerinden kaç gün geçti?
Bir kan testi yaptır canım yerleşme kanaması da olabilir15 gün geçti
Teşekkürler ilgin için ama kan testi yaptırmaya korkuyorum negatif çıkar diyeBir kan testi yaptır canım yerleşme kanaması da olabilir
Teşekkürler ilgin için ama kan testi yaptırmaya korkuyorum negatif çıkar diye
Tamamdır yarın yaptıracağım tekrar teşekkürler bilgi için :)En azından aklında şüphe kalmaz canım ayrıca hamileysen leke olunca progestan kullanman gerekiyor
kızlar merhaba benim yarın adet günüm ama dün akşam üstü kahverengi lekelenme oldu daha sonra beyaza döndü sabahta beyaz akıntının içinde çok az damar gibi kırmızı akıntı vardı ama daha sonra regli başlamadı ve akıntılarım beyaza döndü ve dün gece kasıklarım ve alt karın kısmım çok acıdı bügünde kusma yok ama hafif midem bulanıyo gibi ve çok başın ağrısı ara ara acılar devam ediyo sizce gebelik olabilirmiBenim ilk hamileligimde 9 ay geldi lekelenme , bence test yaptırın
Bence yarın regli olacaksın canım.kızlar merhaba benim yarın adet günüm ama dün akşam üstü kahverengi lekelenme oldu daha sonra beyaza döndü sabahta beyaz akıntının içinde çok az damar gibi kırmızı akıntı vardı ama daha sonra regli başlamadı ve akıntılarım beyaza döndü ve dün gece kasıklarım ve alt karın kısmım çok acıdı bügünde kusma yok ama hafif midem bulanıyo gibi ve çok başın ağrısı ara ara acılar devam ediyo sizce gebelik olabilirmi
Bende öyle dusunuyorum canim ama genelde lekenlenme beyaza dönmezdi regli başlardı hayırlısı olsun :)Bence yarın regli olacaksın canım.
Hamilelikte mide bulantısı hemen başlamaz 6. Haftayı bulur genelde . Dolayısıyla bulantı başka bir sebeptendir. Onun dışındaki ağrı sızı hamilelik belirtisi de olabilir regl belirtisi de çünkü ikisi de birbirine çok benziyor. Test yapın inşallah pozitiftirBende öyle dusunuyorum canim ama genelde lekenlenme beyaza dönmezdi regli başlardı hayırlısı olsun :)
Benim adet öncesinde de midem hafif bulanırdı ama 4.haftamdan itibaren mide bulantım 5.haftamda kusmalarım oldu :) kişiden kişiye değişiyor bence. Yerleşme kanaması hakkında fikrim yok ama kan testi yaptırmasında fayda var inşallah hamiledir.Hamilelikte mide bulantısı hemen başlamaz 6. Haftayı bulur genelde . Dolayısıyla bulantı başka bir sebeptendir. Onun dışındaki ağrı sızı hamilelik belirtisi de olabilir regl belirtisi de çünkü ikisi de birbirine çok benziyor. Test yapın inşallah pozitiftir
Neden test yapmiyosunKızlar Nolur Yardim Edin 18Gun Adetim Gecikti 19cu Gününde Geldi Fakat İki Gün Surdu Acaba Yerleşme Kanaması mi Bu Arada Hamilelik Bilertilerim Da Var
Anladım canım bi test yap bakalım ancak öyle anlayabilirsinKanama Bugün Bitti De Ondan 1Hafta Önce Test Yaptım Negatif ti acaba geç döllenme mi oluyor dedim
Aynı gün bile yapabilirsin canımYerleşme kanamasından Kac Gun Sonra Test Yapıla Bilir Canim
Teşekkür ederim canımAynı gün bile yapabilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?