Lekelenme oldu hamile değil miyim?

katrei1231

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
15
8
1
35
Arkadaşlar selam. Ben bu ay yumurta çatlama iğnesi oldum. Reglimin dün üçüncü günüydü merak edip bir umut eczaneden test alıp yaptım fakat negatif çıktı. Bugün dördüncü günüm ve sabah kalktığımda kahverengi leke gelmişti. Bel ağrım da bugün çok şiddetlendi. Sanırım regli oluyorum bu belirtileri yaşayıp hamile kalan oldu mu?

Çatlatma ignesinin üzerinden kaç gün geçti?

Teşekkürler ilgin için ama kan testi yaptırmaya korkuyorum negatif çıkar diye

En azından aklında şüphe kalmaz canım ayrıca hamileysen leke olunca progestan kullanman gerekiyor

Benim ilk hamileligimde 9 ay geldi lekelenme , bence test yaptırın
kızlar merhaba benim yarın adet günüm ama dün akşam üstü kahverengi lekelenme oldu daha sonra beyaza döndü sabahta beyaz akıntının içinde çok az damar gibi kırmızı akıntı vardı ama daha sonra regli başlamadı ve akıntılarım beyaza döndü ve dün gece kasıklarım ve alt karın kısmım çok acıdı bügünde kusma yok ama hafif midem bulanıyo gibi ve çok başın ağrısı ara ara acılar devam ediyo sizce gebelik olabilirmi

Bence yarın regli olacaksın canım.

Bende öyle dusunuyorum canim ama genelde lekenlenme beyaza dönmezdi regli başlardı hayırlısı olsun :)
Hamilelikte mide bulantısı hemen başlamaz 6. Haftayı bulur genelde . Dolayısıyla bulantı başka bir sebeptendir. Onun dışındaki ağrı sızı hamilelik belirtisi de olabilir regl belirtisi de çünkü ikisi de birbirine çok benziyor. Test yapın inşallah pozitiftir

Benim adet öncesinde de midem hafif bulanırdı ama 4.haftamdan itibaren mide bulantım 5.haftamda kusmalarım oldu :) kişiden kişiye değişiyor bence. Yerleşme kanaması hakkında fikrim yok ama kan testi yaptırmasında fayda var inşallah hamiledir.

Kızlar Nolur Yardim Edin 18Gun Adetim Gecikti 19cu Gününde Geldi Fakat İki Gün Surdu Acaba Yerleşme Kanaması mi Bu Arada Hamilelik Bilertilerim Da Var

Kanama Bugün Bitti De Ondan 1Hafta Önce Test Yaptım Negatif ti acaba geç döllenme mi oluyor dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…