- 5 Haziran 2019
- 5
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi songul2163
-
Tahminime göre 6-7 mayıs arası tahmini yumurtlama olur eğer değerlendirmiş iseniz şuan 3-4 haftalik gebesinizdir normal testte cikmayabilir ya erken gebelik yada kan testi vermelisinizselam arkadaslar ben en son 28 nisan 2019 da adet oldum bugun 6 haziran 2019 halen adet olmadım kasık ve sırt agrılarım var iki gındur de kahverengi lekelenme geliyor cubuk test yaptım ama negatif cıktı hamile olma ihtimalim varmı veya bebek yeni yerleştiği içinmi negatif sonuç verdi henüz doktor kontrolü yapmadım
Neye nasil dayandikNasıl dayandınız bunca zaman
Uzun zaman olmuş kan vermeniz gerekirdi bu kafar zaman ondan bahsediyodum ama hayırlı olsun hamilesiniz sanırım imza eklemişsinizNeye nasil dayandik
Siz hamilemisiniz peki merak ettim benzer bir durumdayım bndeHamilemisiniz lekelenme ben de yaşıyorum da
Yazdıktan hemen sonra regl oldum bu ay tekrar femara kullanmaya başlicam. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursunSiz hamilemisiniz peki merak ettim benzer bir durumdayım bnde
İnşllahh en yakın zamanda hayrlı haber alırız. Bn de bu ay adetimi bi gün önce oldum ama kanama olmadı kahverengi aktı bi ped kullandım ilk gün dolmadı bile sonra hep pecete koydum bi baktım yumurtlama akıntısıda geliyo sonra karıştı kafam hadi dedim belki hormonlardan neyse yıkandım üç gün sonra bi kadık bel agrısı pembe leke geldi sonra kahvegeldi korktum evde test yaptm yok kan vercem bakalım yarın hayr olsun inş kötü bişe değildirYazdıktan hemen sonra regl oldum bu ay tekrar femara kullanmaya başlicam. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun
Belki yerleşme kanamasıdır canım bence kan testi yaptırmalısın. Hamileliğin ilk günlerinde böyle akıntılar olabiliyor. Bide ben sunu ögrendim doktorumdan bu ay çatlatma iğnesi olduktan sonra da küçük yumurtalarım kendiliğinden gelişip çatlamış ay içinde birden fazla yumurtlama olabiliyor o günleri değerlendir. İnşallah hayırlı haberler verirsinİnşllahh en yakın zamanda hayrlı haber alırız. Bn de bu ay adetimi bi gün önce oldum ama kanama olmadı kahverengi aktı bi ped kullandım ilk gün dolmadı bile sonra hep pecete koydum bi baktım yumurtlama akıntısıda geliyo sonra karıştı kafam hadi dedim belki hormonlardan neyse yıkandım üç gün sonra bi kadık bel agrısı pembe leke geldi sonra kahvegeldi korktum evde test yaptm yok kan vercem bakalım yarın hayr olsun inş kötü bişe değildir
İnşllh cnm umut etmek istemiyotum ama örnekleri çok bu tarz yaşayıpda gebe kalanlar rabbim isteyen herkese nasip etsin 4 yıldır bkliyorum saglıkla gelsinBelki yerleşme kanamasıdır canım bence kan testi yaptırmalısın. Hamileliğin ilk günlerinde böyle akıntılar olabiliyor. Bide ben sunu ögrendim doktorumdan bu ay çatlatma iğnesi olduktan sonra da küçük yumurtalarım kendiliğinden gelişip çatlamış ay içinde birden fazla yumurtlama olabiliyor o günleri değerlendir. İnşallah hayırlı haberler verirsin
İçini ferah tut olumlu düşün. Bende bir buçuk senedir istiyorum sorunda yok olmuyor bu ay yumurtalarım çok güzel gelişti ama yine de oluşmadı. Ve doktorum stres yaptığın icin olmuyor sakin olmalı üzülmemelisin dedi gerçekten de çok takıyoruz iğne olur olmaz burda insanların yazılarını okumaya başlıyorum atamıyorum düşünceleri. Sen iyi düşün rabbim sağlıcakla hayırlısıyla nasip etsin hepimizeİnşllh cnm umut etmek istemiyotum ama örnekleri çok bu tarz yaşayıpda gebe kalanlar rabbim isteyen herkese nasip etsin 4 yıldır bkliyorum saglıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?