- 13 Şubat 2022
- 45
- 13
- 25
-
- Konu Sahibi derin_ndenizz
Benimde 5. Haftada lekelenmem başladı 8- 10 gün önce felan bitti 5-6 doktora gittim hiçbiri bi sorun görmedi progestan kullandim bendeLütfen cevaplayın 13+2 hamileyim. Ben hamileliğimin 5. Haftasında kahverengi lekelenmem başladı 20 gün sürdü o sürede progestan ilaç kullandım doktor kanama alanı görmedi sıkıntı da görmedi. Leke biter bitmez kahverengi leke sarıya döndü 1.5 ay falan hep sarıydı. Sonra birden tekrar kahverengiye döndü aynı eskisi gibi ama akıntıyla birlikte kahverengi önceki de öyleydi. Doktora gittim hemen doktor olabilir dedi kırmızı olan yeni gelen yeni oluşmuş kandır kahverengiye bişe yapamayız tehlikeli değil olağan beklemiş kandır o dedi o sırada da 2 li testim için de gitmiş oldum onu da yaptı. yine kanama alanı vs görmedi. Sordum bende progestana devam edeyim mi diye kesebilirsin ddi. Ama bıktım artık bu lekeyi görmektenbilgisi olan yaşamış olan bana destek verebilir mi
Kaç haftalıksınızBenimde 5. Haftada lekelenmem başladı 10 8 gün önce felan bitti 5-6 doktora gittim hiçbiri bi sorun görmedi progestan kullandim bende
4 gun once cok cok kanamam basladi kipkirmuziydi havlu bile yetmedi dusunun bu sefer bebeklerim dustu dedim hemen doktora gittim yine bi sorun gorulmedi
Doktorum dediki bu kanamalar kadinlarin %40nda gorulen bi kanama normal sayiliyor dedi kiminde bi gun surer kiminde aylarca dedi bak benim aylarca durucek gibi gorunuyor 1 ayi coktan gecti bile
10+2 oldumKaç haftalıksınız
Kanamanız veya lekelenmeniz geçti mi veya 5. Haftadan beri devam mı ediyor10+2 oldum
Canim yukarda detayli yazdim zaten 5. Haftadan beri lekelenmem devam ediyordu 8 gun once tamamen durdu seviniyodum ama 4 gun once cok cok kanamam basladi hic oyle bi kanama gormedim asiri coktu doktora gittim doktor normal dediKanamanız veya lekelenmeniz geçti mi veya 5. Haftadan beri devam mı ediyor
Allah senin de yardımcın olsunCanim yukarda detayli yazdim zaten 5. Haftadan beri lekelenmem devam ediyordu 8 gun once tamamen durdu seviniyodum ama 4 gun once cok cok kanamam basladi hic oyle bi kanama gormedim asiri coktu doktora gittim doktor normal dedi
O kanamaya bile normal dedilerse artik biseyden korkmamustte daha detayli yazdim onu oku istersen
Ve burda bu olay basina gelen bir cok kadin var
Canım panik olucak bişey yok 1 doktora gitsem belki panik olurdum ama 5-6 doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi her seferinde bebekleride gördümAllah senin de yardımcın olsunBen hala paniğim insan ister istemez görünce lekeyi canı sıkılıyor
Bende bebeğimi gördüm çok şükür iyi herşey ama elimde olmadan korkuyorumCanım panik olucak bişey yok 1 doktora gitsem belki panik olurdum ama 5-6 doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi her seferinde bebekleride gördüm
Demekki normal hiç sıkıntı yapma iyi düşün
Allah bağışlasın canımBende bebeğimi gördüm çok şükür iyi herşey ama elimde olmadan korkuyorum