Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerlesme kanamasi ola
Bilir mi?
Hamilelik belirtisi olabilir mi nasıl anlarım?Yerlesme kanamasi ola
Bilir mi?
Düşünüyorum yapmadım testGebelik düşünüyorsanız yerleşme kanaması olabilir test yaptınızmı
Söktürücü kullandım adet görmüyorum da tutmuş olabilir mi ilaca rağmenGebelik düşünüyorsanız yerleşme kanaması olabilir test yaptınızmı
kan testi yapdirin. Bende ogle yaptirdim ogluma gebe kaldigim zaman. Hemen belli oluyor. Idrarda ugrasmayin.Hamilelik belirtisi olabilir mi nasıl anlarım?
Olabilir bir test yap için rahat etsinSöktürücü kullandım adet görmüyorum da tutmuş olabilir mi ilaca rağmen
Tmm yaparım test biOlabilir bir test yap için rahat etsin
Sonucunu haber ver gönlünce olsun inşallahTnm
Tmm yaparım test bi
Tmm dır inşallah gebeyimdirkan testi yapdirin. Bende ogle yaptirdim ogluma gebe kaldigim zaman. Hemen belli oluyor. Idrarda ugrasmayin.
kan testi yapdirin. Bende ogle yaptirdim ogluma gebe kaldigim zaman. Hemen belli oluyor. IdrardaHamilelik belirtisi olabilir mi nasıl anlarım?
inseallahhTmm dır inşallah gebeyimdir
Tşk ederim Allâh razı olsun veririmSonucunu haber ver gönlünce olsun inşallah
Yerlesme kanamasi ola
Bilir mi?
Yerlesme kanamasi ola
Bilir mi?
İnşallah kalmışımdır çok istiyorum çocukkan testi yapdirin. Bende ogle yaptirdim ogluma gebe kaldigim zaman. Hemen belli oluyor. Idrarda ugrasmayin.
Inseallahhakkinizda hayirlisi olsunİnşallah kalmışımdır çok istiyorum çocuk
Sağolun cümlesininInseallahhakkinizda hayirlisi olsun
banada yardımcı olabilir misiniz ?. Doğum kontrol hapı kullanıyorum adet bitimden sonra cinsellik yasandı ve 3-4 gün sonra kahverengi leke gelmeye basladı doktora gittim ultrasonla bakıldı temiz fakat kan testi verelim dedi kan testinde de bişey çıkmadı bu arada lekelenmem kan rengine dönüştü. hamile miyim bilmiyorumkan testi yapdirin. Bende ogle yaptirdim ogluma gebe kaldigim zaman. Hemen belli oluyor. Idrarda ugrasmayin.