Leke

haadra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2024
20
5
31
arkadaşlar merhaba 8 haftalık gebeyim bu şekilde lekelenme olağan mi? Kese küçük demişti doktorum progestan oskopar ve multivitamin baslamistik

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım streli korkmuş olabilirsin belki ama bu şekilde görsel atılmaz yasak Zaten bilgin olsun doktorunla görüşmeni tavsiye ederim

bende 5 haftalık hamileyim dün birliktelik oldu ve sabah lekelenme oluyor pencereyle silince

Arkadaşım streli korkmuş olabilirsin belki ama bu şekilde görsel atılmaz yasak Zaten bilgin olsun doktorunla görüşmeni tavsiye ederim
Yasaklı olduğunu bilmiyordum, bir anlık kaygı ile attım.
Doktorumla görüştüm

Düşük tehlikesi için ilaçları başladım
Tehlike varken lekelenme olabilir
Kırmızı kan parçası gelirse tekrar gelirsiniz
Yoksa kontrolde bakacağız

Diye cevap verdiler. İki hafta evvel boş gebelik teşhisi konuldu . Bir başka doktora gittim bebek var kalbini de duyduk fakat kese çok küçük düşük ihtimali çok dediler ve progestan, kan sulandırıcı ile folik asit başlandı. Salı günü kontrolüm var . Çok endişeliyim

bende 5 haftalık hamileyim dün birliktelik oldu ve sabah lekelenme oluyor pencereyle silince
Düşük tehlikesi için ilaçları başladım
Tehlike varken lekelenme olabilir
Kırmızı kan parçası gelirse tekrar gelirsiniz
Yoksa kontrolde bakacağız

Doktorumun cevabı bu şekilde oldu. Rahim büyüdükçe de lekelenme olurmuş şuan o kadar kaygılıyım ki neye inanıp tutunacagimi sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…