Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geciktiyseniz cikan sonuc dogrudur. Lekelenme adet baslangicidir.Kizlar reglm 6gun gecikti ve testlerde negatif cikiyo bugun ikk defa farkettim acik renkki bi lekelenme oldu acaba yerlesme olabilirmii yerkesme durumu yasayanlar ve beliritisi olanlar yazabilirmi
Evet gun gecti normalde gecikmez ama 6gun gecti sizce yerkesme olabilirmikiAdetinizden gün geçmiş ama
6 gün gecikmeye testte çıkardı cnm üstüne görme ben yaşadım ama adet günün den 5 gün önce olmuştu.Kizlar reglm 6gun gecikti ve testlerde negatif cikiyo bugun ikk defa farkettim acik renkki bi lekelenme oldu acaba yerlesme olabilirmii yerkesme durumu yasayanlar ve beliritisi olanlar yazabilirmi
Teste çıkardı sanmıyorum hamıle olduğunuzu yınede emın olmak istiyorsanız kan verınEvet gun gecti normalde gecikmez ama 6gun gecti sizce yerkesme olabilirmiki
6 gün gecikmeye testte çıkardı cnm üstüne görme ben yaşadım ama adet günün den 5 gün önce olmuşt
6 gun gecikmede Testi negatif cikmis.Ustune gormede adetle karistiriabikiyomus ama yerkesme kanamasnda kahve yada acik pembeyms benmkide suan acik acaba yerlesme durumu olablrmi her lekede adet sayilmazki
Peki belirtileriniz olmusmuydu baskageç döllenme olmuşsa hemen çıkmayabilir benim 10. gün çıktı. Biraz daha bekleyin ama kist olmuşta olabilir ihmal etmeyin 10 günden sonra gelmezse önce kan testi yaparsınız duruma göre doktora gidersiniz
Gec dollenmede suphe ediyorum
Hayır sadece fazla sinirlilik hali vardıPeki belirtileriniz olmusmuydu baska
Yerkesme kanamasi yasadinizmi pekiHayır sadece fazla sinirlilik hali vardı
hayır ilk gebeliğim geç döllenmeydi onda yaşamadım ama şuan ki gebeliğimde çok hafif pembemsi kahvemsi bi akıntı geldi sadeceYerkesme kanamasi yasadinizmi peki
Yerleşme kanaması herkesde olmuyor gebelik belirtileri de kişiden kişiye değişir cnm bu kadar stres yapıyorsan yarın kan verin sonucu öğreninKimisi cikmaz diyo eger gec dollenme varsa
Regl gunu gecikmismiydi peki geciktyse kac gunhayır ilk gebeliğim geç döllenmeydi onda yaşamadım ama şuan ki gebeliğimde çok hafif pembemsi kahvemsi bi akıntı geldi sadece
Kan zaten vericem sadece fikir alisverisi yapiyorum sohbet amacli oyle olsa herkes gtsin kan versin ozaman kimse yazmazdi yani buraya biseyYerleşme kanaması herkesde olmuyor gebelik belirtileri de kişiden kişiye değişir cnm bu kadar stres yapıyorsan yarın kan verin sonucu öğrenin
İyi de ben size kötü bir şey yazmadım ki 6 gün gecikmeye geç dollenme de olsa çıkardı dedim aklınızda şüphe varsa içiniz rahat etsin diye söyledim kan tahliliniKan zaten vericem sadece fikir alisverisi yapiyorum sohbet amacli oyle olsa herkes gtsin kan versin ozaman kimse yazmazdi yani buraya bisey