Lekeler, Çiller Leke ve Çillere Yeni Yöntem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

QLoPaTRa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
12
1
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. İnternette dolaşırken kayın ağacı ile ilgili önemli bir bilgi buldum ama tam olarak nasıl kullanılacağını bilmiyorum. Bilen birisi varsa cevap yazabilirmi lütfennnn

Kayın ağacının kabuklarının kaynatıldığı su ile yüz silinirse cilltteki leke ve çiller yok oluyormuş.

Kabukları derken gövdesindeki kabuklardan mı bahsediyor yoksa kurumuş meyvasının kabuklarındanmı çözemedim

Bir bilgi daha kıllarıda temizliyormuş ama hiç biryerde nasıl temizlediği yazmıyor :KK43:

Teşekkür ederim canım o zaman ilk önce gövde kabuklarını deneyeyim olmazsa meyvasının kabuklarını denerim. Meyvasının kabuklarıda sert oluyormuş ondan aklım karıştı :kedi:

2-3 aktara sordum yokmuş hatta adam şaşırdı kayın kabuğu varmı diye sorduğumda şaşkın şaşkın baktı yüzüme artık çıkıcaz dağa bayıra kayın ağacı arayacağız :KK70:

ahahahaha :roflol: hakkaten nasıl bulucaz ya

Dağ köyünde yaşayan arkadaşıma dedim bana kayın ağacı kabuğu lazım bizim köyün çevresinde çok ben getireyim dedi şimdi bekliyorum getirsin hemen yapıcam sonuçlarıda yazarım burdan kızlar :)

Bu arada benim çillerin renkleri açılmaya başladı.Nasıl becerdiğimi sizede anlatayım duyduğum her yöntemi yapıyorum : D

1 çay bardağı ÇıĞ sütün içine 1 salatalık doğradım 2 saat beklettim sonra salatalıkları güzelcene bir sıktım bütüm özleri süte geçti 5 gündür her akşam hazırladığım sütü yüzüme tampon yaparak sürüyorum 20 dakika bekletip ılık suyla yıkıyorum. bu karışım 15 gün yapılıyormuş. Anneme akşam dedim nasıl görünüyorlarmı aaaa azalmışlar gibi dedi.Uçtum havalara Kızlar duyurulur :KK70:

Dağ köyünde yaşayan arkadaşıma dedim bana kayın ağacı kabuğu lazım bizim köyün çevresinde çok ben getireyim dedi şimdi bekliyorum getirsin hemen yapıcam sonuçlarıda yazarım burdan kızlar :)

Bu arada benim çillerin renkleri açılmaya başladı.Nasıl becerdiğimi sizede anlatayım duyduğum her yöntemi yapıyorum : D

1 çay bardağı ÇİĞ sütün içine 1 salatalık doğradım 2 saat beklettim sonra salatalıkları güzelcene bir sıktım bütüm özleri süte geçti 5 gündür her akşam hazırladığım sütü yüzüme tampon yaparak sürüyorum 20 dakika bekletip ılık suyla yıkıyorum. bu karışım 15 gün yapılıyormuş. Anneme akşam dedim nasıl görünüyorlarmı aaaa azalmışlar gibi dedi.Uçtum havalara Kızlar duyurulur :KK70:

ya bn bunu uygulamayı çok düşünüdm süt yöntemini.
hatta hazırlıodum bigün
evde salatalık yoktu
bu mevsimde olmuomuş olsa bile hormonlu fln dır dedi annm :-)
bnd eonu soRcam iLLa yazın mı yapmam lasm
yoksa
bu öebvsimdeki salatalıklarla da yapabilirmiyim??
çünkü bu yöntem tutuluyor.
okudugum sitelerde gercekten lekelerin açıldıgını söylüolar
ama sadece lekelerin üstüne sürsek renk farklılığı olur ozaman nolcakk :KK43:bilmiyorumkismile

canım ben bütün yüzüme sürüyorum şimdiye kadar bir zararı olmadı hatta çillerimin rengini açtı hem süt yüzü besler niye sadece lekelerin üzerine süreceksinki salatalığında küçüğünü alırsın daha az hormonludur diye yada çok aklına takılıyorsa naturel organik manavlar var ordan bir tane alırsın :)

canım ben bütün yüzüme sürüyorum şimdiye kadar bir zararı olmadı hatta çillerimin rengini açtı hem süt yüzü besler niye sadece lekelerin üzerine süreceksinki salatalığında küçüğünü alırsın daha az hormonludur diye yada çok aklına takılıyorsa naturel organik manavlar var ordan bir tane alırsın :)

çok çok teşekküR edeRim :-)
ozaman bu yönteme ben hemen başLayayımmm :-)cokacimcoook

canım nasıl bir gelişme varmı çillerde benimkilerin iyice bir rengi açıldı geçende kuzenim senin yüzün beyazlamış sanki deyip yakından baktı çillerin nereye kaçtı dedi çok sevindim :KK70:

ya bn 6 gün filan kullandım
ama gülsuyu kullanmadım..
işe yaramadı ama 15 gün kullanmadım yarın tekrar başlıorumm bu sfer glsuyuyla
birlikte 15 kullancam bakalım noLcak.. :KK43:

X