Leke var adet yok ne zaman gelir

Mavistez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2018
6.658
5.726
Kızlar Mayıs ayında adetim 13unde bitti 14u ve 15i 16,sında ilişki oldu ama ondada zaten prezervatif vardı. Ondan sonra hiç ilişki olmadı. Bugünlerde adet olmam lazım bugün 25.gun ama üç gündür kasik batması falan var bugünde pembe leke geldi adet oldum sandım gerisi yok hemen test alıp yaptım oda negatif. İlişki üzerinden 22gun geçti bişey olsa kesin testtede çıkardı zaten diye düşünüyorum gebelik istemiyoruz stres yüzünden gelmiyor sanırım en sonunda tüpleri baglatacagim of

Korunmalı ilişki yaşamışsınız zaten, olsaydı testte çıkardı. Net olsun isterseniz kan verin, sonucu daha net olur..

Bakalm pazartesiye kadar olmazsam doktora giderim inşallah olurumda gerek kalmaz. Yani bugün pembe leke gelmesi falan korktum hemen test yaptım negatif en sonki ilişkiden 22 gün geçti yani olsa direk çıkardı diye düşünüyorum en kısa zamanda tüpleri baglatcam bu psikoloji insanı çok yıpratıyor

Son durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…