Lekeler, Çiller Leke tedavisi yaptırdınız mı? lekelerden kurtulamıyorum...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

meryemyilmaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
189
5
merhaba kızlar benim elmacık kemikleri üzerinde yaklaşık iki yıldır kahverengi lekeler var.güneşten kaynaklandı expigmet tahriş ve alerji yaptı ve hiç faydasını göremedim.super skın liğtener diye bi krem kullandım çok memnundum ilk önceleri rengi baya açtı şimdi durdu 6aydır boşa sürüyorum hiç etkisi olmuyo.renk resmen cilde oturdu göz altlarında 2parmak kalınlığında iz kalıp gibi duruyo.artık bu kışa girerken leke tedavisi yaptırmaya karar verdim.ama ne fiyatını nede nasıl sonuç vereceğini bilmiyorum.cildim çok allerjik ve hassastır.maskeler denedim neler neler yaptım olmuyo bi uzman ile görüştüm kadın ciddi ciddi açılar bi yere kadar açar tamamen geçirmez dedi ben niye pahalı kremlere para yatiriyim ki ozaman.bence bikez para verip tamamen kurtulabiliniyosa değer sanırım :S lazer ile olan leke tedavisimi yoksa meyva asitleri ile silinen tedavimi daha iyidir bilemiyorum.bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Bende yıllardır leklerı ıle savasan bırıyım kortızonlu ılaclar herseyı kullandım ama son bır kac haftadır sogan suyu ve sırke yapıyorum %70 azaldı dıyebılırım suratımın ustune tapulu malı gıbı yerlesmıs koca koca leklerden kurtulmaya basladım renklerı acıldıkca daha bır mutlu oldum .Konuya bakabılırsın orada detaylı yazıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...unes-lekeleri-denedim-kesinlikle-yariyor.html

X