- Konu Sahibi kupseker007
Sivilce ve siyah noktalardan kafayı yediğim gün bütün yüzümü mahfettim. Burnumdaki deriyi soydum alnımda sivilce lekeleri bıraktım burnumun kenarları soyuldu ve en son sinirlenip yüzüme açıcı sürdüğümde bütün sivilce ve siyah noktalarımı çıkardı aktılar fakatt burnumu soyduğum için ve ordaki deriyi ince bıraktığım için yaktı. Madecessol, Kantron, Bepantene vs. kullandım ve burnum kabuk bağlayıp derim yenilenene kadar hiçbir şekilde maske yapamadım sadece sabun oda burnumun ve alnımın çevresine süremedim. Sivilcelerim ve siyah noktalarım çoğaldı ve yüzümü açıcıdan dolayı yaktığım için kahverengi-kırmızı lekeler kaldı. Buhar banyosunu mutlaka biriniz söyler çünkü bir kez denedim ve yüzümdekilerin yüzde 75 i kayboldu ama artık yapamıyorum yüzüme çünkü cildim çok kuru ve derim çok ince hergün farklı yağlar, bitkiler deniyorum ama acayip kuru bir cilt tipim var buda maske alternatiflerimi baya azaltıyor doğal olsalar bile. Şimdi kızlar bana yardım etmenizi istiyorum artık kimyasalları kesinlikle kullanmıyorum çünkü dersimi aldım. Herhangi bir bitkiyle, meyveyle, doğal yağlarla nasıl cildimi düzeltebilirim. Siz yeterki bana bir kurtuluş sunun üşenmeden aylarca yapabilirim. Yorumlarınızı bekliyorum :)