Lekeler, Çiller Leke gibi benler..

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
merhaba..
bu yüzümüzdeki leke gibi benlerden ameliyatla veya doğal bi şekille kurtulmanın yolu varmı?

• Konu Sahibi EU1
Ah ah bende muzdaribim,benlerden ve ben gibi duran lekelerden.Ama doktora sordum,ileride saglik acisinda sorun yasarmiyim diye,sadece beni olmayan ciltlerde 1000 de 3 se benli kiside de risk ayniymis.Ama insan bunaliyor.Umarim bi yol gösteren cikar ama dogali ideal:teytey:

• Konu Sahibi EU1
bi arkadaş benlerimi saglık ocagından aldırdım felan yazmıştı aldırılıyormuş sanırım CADIARZU

• Konu Sahibi EU1
bende aldirmayi cok istiyorum ama ne annem ve babam ne de esim taraftar degiller.Konuyu her actigimda sana birsey olursa sonra diyorlar.Aslinda kanser riski bütün ciltler ve insanlar icin sorun ama anlatamiyorum.Ama ben aldirmaninda öyle basit olmamasi gerektigi kanaatindeyim,saglik ocagi falan.Bence uzman bir doktor bütün incelemeleri yaptiktan sonra yapilmali.Saglik ocaklarinin acikcasi görevinin biraz daha basit oldugunu biliyorum,yanlis olabilirim.Yanlissam kizmayin :1closedeyes:ben Türkiye de yasamiyorum.

• Konu Sahibi EU1
ben aldırdım 4 gün oluyor:) şu an dikiş var 4 gün sonra dikişler alıncak. bekliyorum. şu an sadece dkş var doktor iz kalmicak dedi bakalm doğru mu=)

• Konu Sahibi EU1
arkadaşlar,ben bu konu hakkında baya derin bi araştırma yaptım.. kesinlikle kanser riski falan yok,asıl ciltte ki benlerden böyle bi risk doğuyor. her bende değil tabi.. dermatologa gidip muayene olun derim.. bende kışın kurtulucam inş.zemuszemus

• Konu Sahibi EU1
gittiğim cilt dr u buz tedavisi deidkelri bir yöntemle 3 seansta silinebileceğini söyledi. Hatta o an başlayacaktı. Ben eylül sonuna attım.Yaptıran var mı aranızda?

• Konu Sahibi EU1
Bir arkadaşım lazerle yaktırdı benlerini, hiç iz kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…