Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ah ah bende muzdaribim,benlerden ve ben gibi duran lekelerden.Ama doktora sordum,ileride saglik acisinda sorun yasarmiyim diye,sadece beni olmayan ciltlerde 1000 de 3 se benli kiside de risk ayniymis.Ama insan bunaliyor.Umarim bi yol gösteren cikar ama dogali ideal:teytey:
bende aldirmayi cok istiyorum ama ne annem ve babam ne de esim taraftar degiller.Konuyu her actigimda sana birsey olursa sonra diyorlar.Aslinda kanser riski bütün ciltler ve insanlar icin sorun ama anlatamiyorum.Ama ben aldirmaninda öyle basit olmamasi gerektigi kanaatindeyim,saglik ocagi falan.Bence uzman bir doktor bütün incelemeleri yaptiktan sonra yapilmali.Saglik ocaklarinin acikcasi görevinin biraz daha basit oldugunu biliyorum,yanlis olabilirim.Yanlissam kizmayin :1closedeyes:ben Türkiye de yasamiyorum.
arkadaşlar,ben bu konu hakkında baya derin bi araştırma yaptım.. kesinlikle kanser riski falan yok,asıl ciltte ki benlerden böyle bi risk doğuyor. her bende değil tabi.. dermatologa gidip muayene olun derim.. bende kışın kurtulucam inş.zemuszemus
gittiğim cilt dr u buz tedavisi deidkelri bir yöntemle 3 seansta silinebileceğini söyledi. Hatta o an başlayacaktı. Ben eylül sonuna attım.Yaptıran var mı aranızda?