- 29 Temmuz 2024
- 3
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi Enise Kaya
kızlar adetime 13 gün var dün açık pembe kan gördüm bugün de kahverengi leke vardı gün boyu bu ne oluyor acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ara kanama olabilir veya yerlesme kanamasi ade dongunuz kac gun hamilelik supheniz var mikızlar adetime 13 gün var dün açık pembe kan gördüm bugün de kahverengi leke vardı gün boyu bu ne oluyor acaba
27-28 gün adet döngüm çocuk istiyorum zaten evet sadece daha günüme var şaşırdımAra kanama olabilir veya yerlesme kanamasi ade dongunuz kac gun hamilelik supheniz var mi
14 15. Gunlerindesiniz yani adetiniz? Son adet tarihiniz kacti? Normalde bu süreye gire yumurtlama yeni olmus olmasi lazim o yuzden de leke bu kadar erken gelir mi bilemedim. Ama bir ihtimal tabi hamilelik olmasi27-28 gün adet döngüm çocuk istiyorum zaten evet sadece daha günüme var şaşırdı
Yerleşme kanaması değildir. Yumurtlama döneminde özellikle pik zamanı bu şekilde kanama olması normaldirkızlar adetime 13 gün var dün açık pembe kan gördüm bugün de kahverengi leke vardı gün boyu bu ne oluyor acaba
Yumurta çatladığında bu şekilde kanama olabiliyormuş bu geceyi değerlendirinkızlar adetime 13 gün var dün açık pembe kan gördüm bugün de kahverengi leke vardı gün boyu bu ne oluyor acaba
Yumurtlama kanaması bende de olmuştu mutlaka değerlendirin ve eğer ovulasyon testi kullanıyorsanız çatlamayı da değerlendirinkızlar adetime 13 gün var dün açık pembe kan gördüm bugün de kahverengi leke vardı gün boyu bu ne oluyor acaba
Sonuç ne oldu aynı şeyi yaşıyorum27-28 gün adet döngüm çocuk istiyorum zaten evet sadece daha günüme var şaşırdım
Merhaba senin de mi lekelenmen oldu benim de dün oldu adetin 15.günüSonuç ne oldu aynı şeyi yaşıyorum
Evet 13. Günden 16. Güne kadar devam etti benimMerhaba senin de mi lekelenmen oldu benim de dün oldu adetin 15.günü
Sonra kesildi miEvet 13. Günden 16. Güne kadar devam etti benim
Evet kesildi ne olduğunu anlamadım regl bu kadar erken gelir mi bilmiyorum tiroit sorunum var benim o mu etkiledi bilmiyorumSonra kesildi mi
Regl değil yumurtlama kanası yaşamışsınEvet kesildi ne olduğunu anlamadım regl bu kadar erken gelir mi bilmiyorum tiroit sorunum var benim o mu etkiledi bilmiyorum
Negatif…Sonuç ne oldu aynı şeyi yaşıyorum
Galiba bende regl olucam bu gn az bi kan geldiNegatif…