Leke cikarmak icin yardim lutfen

cgrcgr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
99
1
28
Merhaba arkadaslar nerede konu acagaimi bilemedim buraya yazdim
Beyaz pantalonumun arka cep kısım tarafı siyah gözkalemi oldu ne yapsam çıkmıyo yıkadım makinada yine cikmadi kaldi ne yapacagim acil yardim lutfen...

elde sabunla yıkamayı denediniz mi ? ya da önce pamuğa aseton döküp silip sonra elde sabunla çitileyebilirsiniz. belki çözüm olur.kumaş türüyle de alakalıdır tabi. benim tişörtüm bu yöntemle temizlenmişti.

yok canım ya olmuyor denedim beyazdı zaten ojeledim bende beyaz ojeyle napayım :s

Çamaşır makinesinin deterjan bölümüne deterjan ile birlikte biraz da çamaşır suyu dökmeni tavsiye ederim. Lekenin renkli yada beyaz çamaşırda olup olmadığı önemli değil..

Cep kısmında dediğinize göre içerden oluşmuş bir leke, kalem cebinizdeyken yanlış anlamış olabilirim ama yine de yazmak istedim cebin içinden oluştuysa içerden yani cebi ters çevirerek temizleye bilirsiniz ancak, koslanın elde halı silme deterjanıyla bir güzel silin bekletip öyle makinaya atın bu deterjanın çıkaramadığı leke yok

Arkadaşlar bende bir leke çıkarıcısı tavsiyesi vermek istiyordum yeni konu açmak yerine buraya yazayım dedim.Eşimin gömleğinde bulunan mürekkep lekesini ne yaptıysam bir türlü çıkaramadım kullanmadığım leke çıkarıcısı kalmadı ama en sonunda deneme amaçlı tesadüfen aldığım KİRÇÖZ diye bir leke çıkarıcısı hiç bir iz bırakmadan mürekkep lekesini çıkardı.Hem makinanın deterjan kısmına hem de lekenin üstüne döktüm hemen yıkadım sonuç mükemmel.Ama her lekede aynı sonucu verir mi bilemem bir deneyin derim.

Eki Görüntüle 944615

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…