Leifheit "Twist System"i kullanan varmi?

Leifheit "Twist Sytem" kullanan varmi?

• Evet, memnunum ve tavsiye ederim.

OY: 0 0,0%
  • Evet kullaniyorum ama tavsiye etmiyorum.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

hoscakal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
1.531
104
163
Merhaba kizlar,

ben yerleri silmekte cok zorlaniyorum..belim zaten rahatsiz ve durmadan paspasi suda sIkIp, silgice gecirmek cok rahatsit ediyor beni.

Dolayisiyla biraz yeri silmek icin pratik ürünler aramaya basladim ve Leifheit´in "Twist System" olarak adlandirdigi yer silme ürününü buldum...fiyati biraz tuzlu ama cok pratik birseye benziyor. Hem yerin kuru olarak tozunu hemde nemli olarak yeri silme imkani varmis...ayri ayri bezler ile yani! Ayrica kendine has bir yöntemi varmis bezdeki suyu sIkmak icin..!

LÜTFEN bana "püsküllü" vileda´lari tavsiye etmeyin....sevmiyorum bu ürünü..!

"Twist System" i kullanan varsa burada paylassin lütfen!

Tesekkürler!!!

a.s.

Son düzenleme:
cnm bahsettiğin şeye netten baktım ama bulamadım bende merak ettim. nereden buldun. bende püsküllü paspasları sevmiyorum. neymiş bu aceba

leifheitin başka bir paspasını kullanıyorum çok memnunum
hatta bir önerim var bölümüne bununla ilgili konu da açmıştım

hereve lazıma bakarsan benim kullandığım çeşidini görebilirsin

Ben aldim bu ürünü gecen carsamba günü..! Cok memnunum. Tavsiye edebilirim..! Teknigini cözene kadar biraz tuhaf geliyor insana ama sonra alisiyor insan ve sildikce silesi geliyor! Kesinlikle bir kolaylik ve hafiflik!

Ben aldim bu ürünü gecen carsamba günü..! Cok memnunum. Tavsiye edebilirim..! Teknigini cözene kadar biraz tuhaf geliyor insana ama sonra alisiyor insan ve sildikce silesi geliyor! Kesinlikle bir kolaylik ve hafiflik!

Merhaba,öncelikle güle güle kullanın.Ürünü nerden ve ne kadara aldığınızı yazarsanız çok sevinirim..Teşekkürler..

Canim, tesekkür ederim..! Ben bu ürünü Türkiye´ye ilk ciktiginda aldim..Eyüp-Göktürk´de "Cinisli" magzasi var "Leifheit" ürünü satan...Ben set takima ve ayriyetten 2 adet yedek beze 200 TL vermistim..! Aylar sonra Eminönü/Sirkeci´ye gelmis...Orada "Bi Ev" magzasinda kova takimini 185 TL satiyorlardi...En uygunu Eminönü bence..!

QUOTE=serpilk;16339123]Merhaba,öncelikle güle güle kullanın.Ürünü nerden ve ne kadara aldığınızı yazarsanız çok sevinirim..Teşekkürler..[/QUOTE]

[/QUOTE]

Ben de uzun süredir bu ürünü almayı kafama koymuştum.
Özellikle paspas sıkarken bileklere yük binmemesi için ideal olacağını düşünüyorum, siz ne dersiniz?
xxxxxxxx
Umarım bir duyan olur

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben de uzun süredir bu ürünü almayı kafama koymuştum.
Özellikle paspas sıkarken bileklere yük binmemesi için ideal olacağını düşünüyorum, siz ne dersiniz?
Durduran yoksa mubastore.com diye bir adreste kargo ile birlikte 139 TL'ye buldum alacağım?
Umarım bir duyan olur [/QUOTE]

Fiyat gayet makul! HAYIRLI olsun simdiden!

Fiyat gayet makul! HAYIRLI olsun simdiden!

Çok teşekkür ederim!
Aldığım yerdenxxxxkargo teslimatı dahil olmak üzere çok ilgilendiler, tavsiye ederim.
Bugün ilk kez kullandım ve çok memnun kaldım, paspas yapmak inanılmaz kolaylaştı, eskisinin yarısı kadar bile yormuyor!
İsteyen herkesin olsun dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oh oh, sevindim..Hadi HAYIRLI olsun..Kolay gecen temizlik günleri dilerim...

Canım bu urunu biev magazalarından bulabılırsın puskullsuz ola modellerıde var baska tavsıye ederım cok kalıtelıler

merhaba arkadaşlar,,leiftheit twist system i ben daha yeni keşfettim.kullananlar memnun olduğunu söylemiş
ancak ben yine de teyit ettirmek istedim.Hani bişeyi yeni aldığınızda bir heves iyiymiş deriz ya öyle birşeymi yoksa gerçekten
pratik birşeymi?söyleyeceğiniz şeye göre ben de alıcam inşallah :)

bende aldım ve bugün ilk defa kullandım...ama çok memnun kaldığımı söyleyemem.. sıkarken çok su sıçratıyor ve sıkmadan sonra paspası çok ıslak kalıyor...birşeyi yanlış yada eksikmi yapıyorum diye düşündüm ama yok değil...zaten baktım olacak gibi değil temizliğime eski paspasımla devam ettim...boşuna aldım gibi...elimde patladı resmen...bi dünyada para verdim
kullanan arkadaşlar sizlerde böyle bir sorun yokmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…