Leg magic kullananlar

Duhlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2014
1
0
86
44
Slm arkadaşlar leg magic kullanan varmı almak istiyorum biligilendirirseniz sevinirim

Merhaba konu acilali epey olmus umarim paylasimim yerini bulur.
leg magic alali henuz 10 gun oldu ve ciddi bir hirsla basladim gercekten zorlayici bir alet bana gelen pakette cdsi cikmadi ama youtube da videosu zaten var 15dklik bir egzersiz yaptiriyor 60ar sn araliklarla leg magici degisik hareketlerle es vererek uyguluyorsunuz.
Ben basladigimdan beri bu 4. Yapisim haftada 4 gun veriyor. Ben bununla birlikte spora da basladim ayni zamanda yediklerime dikkat ediyor bol su iciyorum.
Bence basenleri olan ve ust bacak kisimlari yagli olan hanimlar icin harika bir alet yaparken ilk zamanlar acitiyor ama alistigimi hissediyorum git gide cnku bu aci kaslarimin ham olmasindan geliyor.
Ben tavsiye ediyorum ve ise yarayacagini dusunuyorum.
Biraz sesli ve zorlu bi alet ama pes etmemeli Ve duzenli uygulamali..
Sonuclarimi paylasabilirim sizlerle ileriki zamanlarda..

Merhaba konu acilali epey olmus umarim paylasimim yerini bulur.
leg magic alali henuz 10 gun oldu ve ciddi bir hirsla basladim gercekten zorlayici bir alet bana gelen pakette cdsi cikmadi ama youtube da videosu zaten var 15dklik bir egzersiz yaptiriyor 60ar sn araliklarla leg magici degisik hareketlerle es vererek uyguluyorsunuz.
Ben basladigimdan beri bu 4. Yapisim haftada 4 gun veriyor. Ben bununla birlikte spora da basladim ayni zamanda yediklerime dikkat ediyor bol su iciyorum.
Bence basenleri olan ve ust bacak kisimlari yagli olan hanimlar icin harika bir alet yaparken ilk zamanlar acitiyor ama alistigimi hissediyorum git gide cnku bu aci kaslarimin ham olmasindan geliyor.
Ben tavsiye ediyorum ve ise yarayacagini dusunuyorum.
Biraz sesli ve zorlu bi alet ama pes etmemeli Ve duzenli uygulamali..
Sonuclarimi paylasabilirim sizlerle ileriki zamanlarda..
merhaba aletten memnun kaldınızmı bende bugun sıparıs ettım ama pek emın degılım ıse yarayacagı konusunda

Merhaba bir rahatsizlik dolayisi ile biraz ara vermek zorunda kaldim. Ancak ciddi bir sıkılaşma hissediyorum. Yaza kadar devam edecegim yuruyus ve diyet ile birlikte daha da etkili oldugunu dusunuyorum. Haftaya bir diyet programina baslayacagim onunla birlikte yaza kadar tam gaz devam etmeyi dusunuyorum ara vermemek gerek...
Siparis etmekle iyi yapmissiniz sakin pes etmeyin videonun %80ini bile yapmaniz yeterli ben şınav hareketi yerine farkli bir hareket yapiyorum cunku cok zor kollarim yeterince guclu degil sanirim.. Ayni zamanda 1kglik dambil aldim 30 ar kez iki kolumla ense hizasindan yukari kaldirmak suretiyle egzersiz yapiyorum. Buda koldaki bıngılları eritmek için :)

Ben de aldim ve ilk bugun yaptim. Duzenli yaparsam yazacagim buraya insallah. .

Hayırlı olsun kesinlikle paylasalim baska arkadaslar da bu tecrubelerden faydalansinlar... Ben diyetle birlikte Aldigim sonuclari yazacagim bu arada konu sanirim yanlis yere acilmis bunu diyet ve zayiflama gibi bir kisma tasimamiz mumkun mu?

kızlar bende dukan dıyetıyle bırlıkte kullanacam bu aletı baslamadan olculerımı yazacam bır kenara bakalım 1 ayın sonunda kaç cm lık ıncelme olacak kolay gelsın hepımıze

Sonuc alan var mi bayanlar urunden bende almak istiyorum da kararsizim

Back
X