Leep yaptıran var mi ?

annelala

54 yolculugu baslasin !!!
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
378
330
53
38
Merhabalar bayanlar kolposkopi sonucum cin1,cin 2,cin 3 çıktı doktorum leep dedi . Size sorum leep yaptirdiniz mi, nerede ve kime yaptirdiniz , ankarada tavsiye doktor oneriniz var mi, leep yapılırken genel mi anestezi oldunuz ve sonrasinda neler yasadiniz ?

Canım geçmiş olsun. Leep yaptırmadım ama biyopsi yaptırmıştım temiz çıkmıştı. Ankara'da Zekai tahir'e gitmiştim çok ilgililerdi doktorlar.

Merhaba bayanlar dün leep yaptırdım !!! Ama sorun kolay mıydı? Hayır. Çok basit bi işlem evet 5 dk kadar suren bi işlem fakat kesi işleminde canım çok yandı ve refleksle kendimi geri çektim ve doktor yanlışlıkla kanalı da kesti çok riskli bi durum olabilirdi de ucuz atlattım . başınıza gelirse kesinlikle genel anestezi öneririm. Hacettepede doç.Dr. mehmet coşkun salman beye gittim çok iyi bir doktor yaptığı herşeyi anlatarak yapiyo da ben dayanıklı bi hasta değildim :KK70:haftaya cuma yine gidicem sonucumu buradan yazarım tekrar ;)

leep sonucumu da aldım sonunda :KK54: sonuç cin 1 . doktorum yaptıgı kesinin bu sonucun tedavisi oldugunu, yani sonucumun temiz olduğunu söyledi. bundan sonra 2 yıl boyunca 6 ayda bir smear ve kontrolüm var.neyseki zor ve sıkıntılı günlerimi çabuk atlattım:KK49: umarım faydalı olur verdiğim bilgiler:KK50:

Back