- 12 Ağustos 2024
- 86
- 1
- 32
- Konu Sahibi busra coban
Merhabalar.
Leep yaptıranlar ücret konusunda bilgi verebilir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman?Ben 20bine yaptırmıştım.
Temmuzda oldum. Acıbadem bana 60 demişti. Ben sonra çok çok daha iyi bir doktor bulup 20ye oldum.Ne zaman?
İnanılmaz gerçekten.İzmir’de yaşıyorum. Dediğiniz gibi bir doktor bulmam gerek…Temmuzda oldum. Acıbadem bana 60 demişti. Ben sonra çok çok daha iyi bir doktor bulup 20ye oldum.
Umarım bulursunuz ama belki fiyatlar artmıştır temmuzdan bu yana bilmiyorum.İnanılmaz gerçekten.İzmir’de yaşıyorum. Dediğiniz gibi bir doktor bulmam gerek…
45 bin olması çok garip geldi.. Jinekolojik onkoloji uzmanından mı oldunuz peki leep i?Umarım bulursunuz ama belki fiyatlar artmıştır temmuzdan bu yana bilmiyorum.
Tabi. jinekolojik onkoloji profesöründe oldum. Alanında en iyilerden diyebilirim.45 bin olması çok garip geldi.. Jinekolojik onkoloji uzmanından mı oldunuz peki leep i?
Nerde oldunuz?Tabi. jinekolojik onkoloji profesöründe oldum. Alanında en iyilerden diyebilirim.
Samet Topuz hocada oldum benNerde oldunuz?
Ben uc yerden fiyat aldım özel olan yerler 75 bin 55 bin 40 bin fiyatlarMerhabalar.
İzmir’de mi?Ben uc yerden fiyat aldım özel olan yerler 75 bin 55 bin 40 bin fiyatlar
İstanbulİzmir’de mi?
Anladım. 6 ay bekleyeceğim ben de. Aşılarımı olup. Ona göre yol alacağımİstanbul
Cin 2 var bende ve gec kalmaman lazim dedi 1.5 ayi geciyorum hala bekliyorum sizin doktorunuz hemen yapılması gerek demedimi peki. Benim 3 doz aşımda var bide 9 sene once olmustumAnladım. 6 ay bekleyeceğim ben de. Aşılarımı olup. Ona göre yol alacağım