Anladım. Bir kaç kişi Süleyman akhan hocaya mail atmışlar isterseniz siz de atın bütün sorularını sorarsınız suleyman@suleymanakhan.comHaftaya sonuçlarımı alıcam
Teşekkür ederim. Sonuçlarım çıkınca atarım mailAnladım. Bir kaç kişi Süleyman akhan hocaya mail atmışlar isterseniz siz de atın bütün sorularını sorarsınız suleyman@suleymanakhan.com
Normalde 30 yaşına kadar hpv testi yapılmıyor bunun nedeni de vücuttan atılabilmesi.İçinizi ferah tutun yaşınız da genç. Ki kansere çevirmesi uzun yıllar alıyor. Stres yapmayın iyi beslenin. Bağışıklığınızı yüksek tuttuğunuz sürece hiçbir şey olmaz.Hpv 16 tipini taşımıyor olsaydım bu kadar korkmazdımdiğer 3 taneside yüksek risk olarak geçiyor ama 16 gibi değil
Bu mümkün mü ya acaba yetersiz mi geldi ? Hpv nin 4 tane tipini taşıyorum 3 tanesi yüksek riskli smear sonucum da lsil cıkmıstı doktor cin 1 maks cin 2 olur dedi ama kolposkopi sonucu temiz
Bu kadae kısa sürede atlatamam herhaldeBu mümkün mü ya acaba yetersiz mi geldi ? Hpv nin 4 tane tipini taşıyorum 3 tanesi yüksek riskli smear sonucum da lsil cıkmıstı doktor cin 1 maks cin 2 olur dedi ama kolposkopi sonucu temiz
Az önce özel bir hastaneye gittim çünkü kolposkopiyi devlette yaptırmıştım ve randevuyla baktıkları için bekleyemedim. Kolposkopi sonucu gayet iyi gözüküyor ama ayrıntılı yapılmamış smear da cin1 cıkmıstı lsil yani biz yinede temkinli olalım ve müsait olduğun bir zaman gel smear yapalım dedi eğer ki cin1 cin2 cıkarsa yine leep yaparız dedi ve bu çok amatörce geldiSonuçları çok anlamadım ama bence yapacağınız tek şey bütün bubları unutup hayatınıza devam etmek. Gerileme olasılığı var çünkü cin 1 negatif bile olabilir
Bence bütün sorunlarını Süleyman hocaya yaz en az 2 gün içinde cevaplıyor. Bence o da yaşın gereği sana beklemeni söyleyecek. Leep önermeyecek bile.Az önce özel bir hastaneye gittim çünkü kolposkopiyi devlette yaptırmıştım ve randevuyla baktıkları için bekleyemedim. Kolposkopi sonucu gayet iyi gözüküyor ama ayrıntılı yapılmamış smear da cin1 cıkmıstı lsil yani biz yinede temkinli olalım ve müsait olduğun bir zaman gel smear yapalım dedi eğer ki cin1 cin2 cıkarsa yine leep yaparız dedi ve bu çok amatörce geldi
Bende beklemekten yanayım bu doktorun hemen leep demesi bile çok yanlış geldiBence bütün sorunlarını Süleyman hocaya yaz en az 2 gün içinde cevaplıyor. Bence o da yaşın gereği sana beklemeni söyleyecek. Leep önermeyecek bile.
KesinlikleBende beklemekten yanayım bu doktorun hemen leep demesi bile çok yanlış geldi
Hemen kansere döncekmisim gibi lanse etti rahatsız ediciHpv 16 tipi pozitif olduğu için leep diyor
Leep olmadım. Ama adet bitiminde veya baslamadan önce yaptırsanız sanki daha iyi olurArkadaşlar merhaba, ben leep olacağım ama günü belli değil, sorum şu leep öncesi rutinlerde yani kan tahlili vs yaptırırken adetli olmanın bir sakıncası var mı sonuçları etkilemesi yönünden, sizlerin Dr u nasıl yönlendirdi?
Evet ben de öyle olacağım, ama adetim 28 günde bir olmasına rağmen bazen erken ya da geç olabiliyor, devlet hastanesinde leep olacağım için işi şansa bırakmak istemiyorum..Leep olmadım. Ama adet bitiminde veya baslamadan önce yaptırsanız sanki daha iyi olur