Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar evet genel anestezi veriyorlar. Ben geçen cuma şehir hastanesinde oldum hatta bi gün önceden yatış yaptım. Ona da gerek yoktu da öyle şart koştular.Devlet hastaneleri leep uygulamasını yapmadan önce bayıltıp yapıyorlar mı acaba ?
Eğitim araştırma hastanesinde kolposkopi + biyopsi oldum bayıltmadan yaptılar bu yüzden sorma gereği duydum leep işleminde de acaba aynı mı diyeMerhabalar evet genel anestezi veriyorlar. Ben geçen cuma şehir hastanesinde oldum hatta bi gün önceden yatış yaptım. Ona da gerek yoktu da öyle şart koştular.
anladım evet genel anestezi. Şimdiden geçmiş olsunEğitim araştırma hastanesinde kolposkopi + biyopsi oldum bayıltmadan yaptılar bu yüzden sorma gereği duydum leep işleminde de acaba aynı mı diye
Bazı kisilerin yorumlarını gördüm uyutmadan yapmıslar korktum o yüzdenanladım evet genel anestezi. Şimdiden geçmiş olsun
Yani daha bugün düşündüm acaba ameliyat olmasamıydım diye. İlişkiniz bile olmasa aşı kesin olun ben o kadar pişmanım ki cinselliğe başladığım ilk yıl hemen olsaymışım. Bilinçlendirilseydim keşke. Sizde hangileri mevcuttu bilmiyorum ama yüksek riskli olanlardan koruyor bence kesinlikle aşı olunmalı. Leepe gelince bilemiyorum.20 yaş çok genç bağışlıklığınızla atarsınız. Sadece kontrollerinizi aksatmayın ve de korunun. Ben 29 yaşındayım dediğim gibi acaba olmasaydım ne olurdu diye düşündüm. Doktorunuza yine de danışın onlar daha iyi bilir en nihayetinde…20 yasındayım sonucum ne cıkıcak bilmiyorm leep öneriyor musunuz? cinsel ilişkimde yok artık, olmadığı içinde aşı olmayı düşünmedim çünkü vücutta olan virüsü temizlemiyormuş diğer virüslerin geçmesini engelliyormuş ama yinede tavsiyeniz ne olurdu
Yok yok korkmayın kesin genel anestezi ile olursunuzBazı kisilerin yorumlarını gördüm uyutmadan yapmıslar korktum o yüzden
Yani daha bugün düşündüm acaba ameliyat olmasamıydım diye. İlişkiniz bile olmasa aşı kesin olun ben o kadar pişmanım ki cinselliğe başladığım ilk yıl hemen olsaymışım. Bilinçlendirilseydim keşke. Sizde hangileri mevcuttu bilmiyorum ama yüksek riskli olanlardan koruyor bence kesinlikle aşı olunmalı. Leepe gelince bilemiyorum.20 yaş çok genç bağışlıklığınızla atarsınız. Sadece kontrollerinizi aksatmayın ve de korunun. Ben 29 yaşındayım dediğim gibi acaba olmasaydım ne olurdu diye düşündüm. Doktorunuza yine de danışın onlar daha iyi bilir en nihayetinde…
Bence leep olmayın. Yaşınız da genç takip edilsin. İyi beslenin kendinize iyi bakın alkol sigara filan varsa kullanmayın. Elbet vücudunuzdan atılır. Ben bile şuan keşke bekleseydim diyorum.6, 16, 52, 66 Tipleri var bende
evet haklısınız inceledim attğınız ss'i. Alkol sigara kullanmıyorum zaten bakalım inşallah atlatırız.Bugün gördüm süleyman akhan hocanın videolarını izlerken. 1 yıl bekleyin bence.Ona göre bir yol çizersiniz.
1 yıl bekleyip direkt kansere de çevirmez umarım çünkü cinsel hayatım yok ama biraz da şans olayına kayıyor belli de olmaz diyorum umarım korktuğum senaryo olmazevet haklısınız inceledim attğınız ss'i. Alkol sigara kullanmıyorum zaten bakalım inşallah atlatırız.
Yok yok zaten bundan sonra düzenli smear yaptırırsınız. Zaten kontrollerinizi, korunmanızı ihmal etmediğiniz sürece, o aşamaya gelmez.1 yıl bekleyip direkt kansere de çevirmez umarım çünkü cinsel hayatım yok ama biraz da şans olayına kayıyor belli de olmaz diyorum umarım korktuğum senaryo olmaz
Kaç ay arayla smear yaptırıyorsunuz ?Yok yok zaten bundan sonra düzenli smear yaptırırsınız. Zaten kontrollerinizi, korunmanızı ihmal etmediğiniz sürece, o aşamaya gelmez.
6 ay 1 yıl olması lazım.Kaç ay arayla smear yaptırıyorsunuz ?
Bence bekleyin bir yıl kolposkopi sonucunuz çıkmış mıydıEn son Ocak ayında smear ve hpv tarama testi olmuştum o zaman bayaa bir zaman geçmesi gerekiyor
Haftaya sonuçlarımı alıcamBence bekleyin bir yıl kolposkopi sonucunuz çıkmış mıydı