Öyle bir cümle yazmıyor canım ama doktor cerrahi sınırlar temiz ben gördüm kendim hiçbirşey yok dediöncelikle geçmiş olsun canım. Leep sonucu çıkan parça cin 1 olarak değerlendirilmiş. Burada bir sorun yok; Fakat leep ten sonra alınan parçadan daha önemlisi, cerrahi sınırların negatif olarak değerlendirilmesidir. Ben raporunda böyle bir cümle göremedim.
Bir de kürtaj yapılmış rahim içinden, olumsuz bir şey yok bunda da.
Tamam zaten önemli olan o. Şimdi bağışıklığınızı iyi tutun. Herşey güzel olacak hiç şüpheniz olmasınÖyle bir cümle yazmıyor canım ama doktor cerrahi sınırlar temiz ben gördüm kendim hiçbirşey yok dedi
Selam kaç günde sonucunuz çıktı? Ben de konizasyon yaptırdım sonucu bekliyorum. 9 temmuzda yaptırdım.Öyle bir cümle yazmıyor canım ama doktor cerrahi sınırlar temiz ben gördüm kendim hiçbirşey yok dedi
10 günde çıktıSelam kaç günde sonucunuz çıktı? Ben de konizasyon yaptırdım sonucu bekliyorum. 9 temmuzda yaptırdım.
Tamam zaten önemli olan o. Şimdi bağışıklığınızı iyi tutun. Herşey güzel olacak hiç şüpheniz olmasın
Çok ama çok sağolunTamam zaten önemli olan o. Şimdi bağışıklığınızı iyi tutun. Herşey güzel olacak hiç şüpheniz olmasın
Merhaba hangi hastanede tedavi oldunuz bana önerebileceğiniz devlet hastanesi doktoru varmıdırÇok ama çok sağolun
Devlet değil benimki İzmir’de özel uğur saygılı beyMerhaba hangi hastanede tedavi oldunuz bana önerebileceğiniz devlet hastanesi doktoru varmıdır