Geçmiş olsunMerhaba üstünden zaman geçmiş. Nasıl oldunuz... doktorunuza danışmanızı tavsiye ederim, ben leep olalı 1 haftayı yeni geçti. ve kendimi çok yorduğum tam 1.hafta dolan gün kanama oldu, regl değilim kesinlikle ama acısız Bi şekilde kanamam var. Doktor tamponu iyice dibine kadar it diye yönlendirdi beni... Bilmiyorum ne kadar doğru... Siz nasıl oldunuz iyileşme var mı, bir de Ben leep ile ilgili kötü bişe okudum yabancı forumlarda güyya cinsel isteksizlik orgazm olamama gibi etkiler, böyle bişey yaşadınız mı. İnşallah olmuyordur böyle bir etki
Çok üzüldm ben leep bile degil üç yerden biyopsi oldum aynı siz gbi ilk 10 gün hiçbir kan yok ama sonra bir başladı adet dönemime de denk geldi sanırım bende adet sanmştm ama durmak bilmedi zaten adet kanıyla öteki kanama ped deki renkten direk belli oluyor benm kıpkırmızı kesik kanı gbi geliyordu adet kanı koyu olur braz daha.durmadı arttıkça artıı dr gttm kan dursun diye ikinci kez koterizasyon işlemi yaptı.yine durmadı kan kaybetmek yüzünden resmen boşalıyor gbi oluyordu artk adette öyle olmaz benm tansiyon düşüklüğünden iki kere bayıldm hastaneye acile kaldırıldm .en son transemine diye kan pıhtılaştrcı ilaç içtm.bir günde durdu o hap da beyne pıhtı attırma ihtimali varmış yani felç ama bunu göze almak zorundaydm yoksa kan kaybından ölecektm korka korka içtm .şükür kan akması durdu yani pembemsi sıvıya çevirdi çnkü hapı bıraktm .çok zor bennde anormallik varmış çok az olurmuş böyle kanamalar bide leep bile degil sadece biyopsiMerhaba Hanımlar...Geçen hafta rahim agzı leep islemi yapıldi (6 gün önce) ..Gayet sorunsuz gecti.Normal adet olmam gereken gün adet oldum..Ama çok yogun geçiyor...Öyle böyle değil ped ve camaşir yetistiremiyorum.Çok enteresan bir agrim da yok.Normal herzamanki adet agrisi gibi..Benim gibi böyle olan varmi acaba..Yoksa bir aksilik mi var..Normalmi acaba?
Şimdi gördm yazalı baya olmuş nasılsnz iyi oldunuz muMerhaba Hanımlar...Geçen hafta rahim agzı leep islemi yapıldi (6 gün önce) ..Gayet sorunsuz gecti.Normal adet olmam gereken gün adet oldum..Ama çok yogun geçiyor...Öyle böyle değil ped ve camaşir yetistiremiyorum.Çok enteresan bir agrim da yok.Normal herzamanki adet agrisi gibi..Benim gibi böyle olan varmi acaba..Yoksa bir aksilik mi var..Normalmi acaba?
Allah Allah çok geçmiş olsun..Çok hasas bir yer olabiliyor Allahtan durmuş kan..Benimde çok aşırı kanama oldu heralde sonradan adet kanamasi ile birlesti..Ama sonra azaldı yavaş yavaş..20 günden fazla sürdü az az ama bitmedi hergün ped koydum..Simdide adet oldum onunla birlesti heralde..Yani yaklaşik 1 aydir kanama bitmedi ..6 şubatta leep kontrolum var kanama olursa nasil kontrol olucam bilemiyorumÇok üzüldm ben leep bile degil üç yerden biyopsi oldum aynı siz gbi ilk 10 gün hiçbir kan yok ama sonra bir başladı adet dönemime de denk geldi sanırım bende adet sanmştm ama durmak bilmedi zaten adet kanıyla öteki kanama ped deki renkten direk belli oluyor benm kıpkırmızı kesik kanı gbi geliyordu adet kanı koyu olur braz daha.durmadı arttıkça artıı dr gttm kan dursun diye ikinci kez koterizasyon işlemi yaptı.yine durmadı kan kaybetmek yüzünden resmen boşalıyor gbi oluyordu artk adette öyle olmaz benm tansiyon düşüklüğünden iki kere bayıldm hastaneye acile kaldırıldm .en son transemine diye kan pıhtılaştrcı ilaç içtm.bir günde durdu o hap da beyne pıhtı attırma ihtimali varmış yani felç ama bunu göze almak zorundaydm yoksa kan kaybından ölecektm korka korka içtm .şükür kan akması durdu yani pembemsi sıvıya çevirdi çnkü hapı bıraktm .çok zor bennde anormallik varmış çok az olurmuş böyle kanamalar bide leep bile degil sadece biyopsi
Kanama durduysa bidaha bişey olmaz zaten az gelmesi güzel benmki boşalıyordu resmen beni benden aldı kan kaybından bayılıyordm artk insan onu hissediypr her gün gelen bir ped kan bişey olmaz sadeve rahatsız eder iyi atlatmışsınızAllah Allah çok geçmiş olsun..Çok hasas bir yer olabiliyor Allahtan durmuş kan..Benimde çok aşırı kanama oldu heralde sonradan adet kanamasi ile birlesti..Ama sonra azaldı yavaş yavaş..20 günden fazla sürdü az az ama bitmedi hergün ped koydum..Simdide adet oldum onunla birlesti heralde..Yani yaklaşik 1 aydir kanama bitmedi ..6 şubatta leep kontrolum var kanama olursa nasil kontrol olucam bilemiyorum
Evet ya sizin fena olmuş..Allahtan sizinkiside durmuş ama..Oraya dokununca tabi adetle birlesip çok aktı kanKanama durduysa bidaha bişey olmaz zaten az gelmesi güzel benmki boşalıyordu resmen beni benden aldı kan kaybından bayılıyordm artk insan onu hissediypr her gün gelen bir ped kan bişey olmaz sadeve rahatsız eder iyi atlatmışsınız
Üstünden zaman geçmiş ama sormak istedim. Kanamanız nasıl durdu? Aynı sorun bende de var ama koter yapılmadı.Benim de kanamam çok fazla sizlerin ki ne zaman geçti tam olarak buradaysanız cevap yazarsanız sevinirim. Benimde bugün leep olalı 26 gün oldu il 8 gün kanama olmadı sonrasında ve hala var. Koter yapıldı hala aynı. Kan sulandırıcı kullanıyordum onu bıraktım hala devam ediyor ne yapmalıyım sizin ne zaman geçti?
Kanamanız ne kadwr sürede durdu? Kansızlık vs yaşadınız mı? İlaç aldınız mı? Aynı süreçten geçiyorumAllah Allah çok geçmiş olsun..Çok hasas bir yer olabiliyor Allahtan durmuş kan..Benimde çok aşırı kanama oldu heralde sonradan adet kanamasi ile birlesti..Ama sonra azaldı yavaş yavaş..20 günden fazla sürdü az az ama bitmedi hergün ped koydum..Simdide adet oldum onunla birlesti heralde..Yani yaklaşik 1 aydir kanama bitmedi ..6 şubatta leep kontrolum var kanama olursa nasil kontrol olucam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?